_Mother_ Ayselcanpolat hii aynen olabilir canım biri vardı evet demişti eşim uanimda olamıyor çok karıştırdım galiba 😂😅😂 aynen o an ki ruh hali ve işlevi daha önemli oluyor 😂😂
Neva_aydn Kızlar benim kasığım neden bu kadar ağrıyor sancilaniyorum resmen ağrısından elimi kasigimdan indiremiyorum masaj yapıyorum niye boyle oluyor
Ayselcanpolat Neva_aydn canım yaa seni gerçekten çok zorladı bu ağrı. 😔acaba acile gidip Bi göstersen mi..🤔
Neva_aydn Ayselcanpolat kadın doğuma gidicem randevu aldım haftaya da ama neden yumurtlama gününden de çıktım adetime son 9 gün ama enfeksiyonum var o yüzden olabilir dün gece hiç uyumadım 6 ya kadar Ağrı’dan ağladım şuan gözlerim şiş
Ayselcanpolat Neva_aydn ah canım benim yaa..😔 enfeksiyon bu kadar ağrı yaparmış ki.. inşaAllah en kısa zamanda geçer.. benimde geçen adetimden beri kasıklarım ve belim ağrıyor.. ama o kadar şiddetli değil.. bende ayın 20 sine randevu aldım..
Neva_aydn Ayselcanpolat aynen mahvoldum ya inşallah geçer bende 20 ne aldım randevuyu bakalım inşallah kötü bişi çıkmaz
Ayselcanpolat @xEndless @_Mother_ @Neva_aydn Kızlar bişey sorucam.. göğüs ucumu azıcık sıkınca su süt gibi bişey geldi bu neden olur..normal mi
_Mother_ Ayselcanpolat bi daha sakın ama sakın sıkmıyorsun 😇 büyük ihtimalle prolaktin yüksektir canım gidip bir tahlil yaptır sonucuna bak ama kesinlikle sıkma bı daha
Ayselcanpolat Prmdkanneee bende forumda birkaç kişiden okudum ondan merak edip baktım.. 😁ya inşaAllah gebeliktendir canım..ama bu kadar erken gelir mi ki..ilk hamileliğimde 20. Haftalarda olmuştu diye hatırlıyorum..🤔
Ayselcanpolat _Mother_ ya o zaman gebelik testim hamile olmadığım halde pozitif mi çıkar. 🤔 öyle bir bağlantı var mı..