Neva_aydn Kızlar ben önceki gün fitil kullandım dün gece tuvalete gittim yarısı erimiş gerisi geri çıktı neden erimesi sizce
Neva_aydn Kubraakgn0 kız baya gönderdim ertesi akşam çıktı içinden başka kullandım ama acıdı ya biraz
_Mother_ Kubraakgn0 aynen canım o şekilde oluyor birşey olmaz kız güzel haberlerle gel de git gel ne olacak 😂😂
_Mother_ Ayselcanpolat erken gebelikleri bitirdim valla 😂 varsa kasette de çıkar dedim bunlar daha güvenilir oluyor diye öğlen eczaneye gidip yeni test alacam bakalım onda da çıkarsa ya akşam ya sabah gider kan veririm
Ayselcanpolat _Mother_ o zaman artımedden başka marka al canım..kaset testler hem güvenilir hem ucuz.. 😁
_Mother_ Ayselcanpolat aynen kahvaltı dan sonra gidecem işte dün gittim aldım işte kaset test 3 tane 45₺ diyor bunlar ucuzmuş bir sürü alsaydın kendine 😂😂 adamda benim her ay bir ton test yapmama alıştı
Neva_aydn Ayselcanpolat kasık ağrım yok ama meme ucum çok ağrıyor dokunamiyorum mesela iç çamaşırımi giyeceğim zaman bile zorlanıyorum o kadar çok ağrıyor
_Mother_ Neva_aydn meme ucunun ağrıması tuhaf biraz yani ne belirtisidir bilemiyorum ben emzirme dışında meme ucu ağrısı hiç hissetmedim
Neva_aydn _Mother_ ben korkmaya başladım ya enfeksiyon için ilaç verdi ya doktor ben kullanmaya başladım bugün çok çok az pembe leke geldi
Ayselcanpolat @_Mother_ Neva_aydn bende utanıyorum artık..😁 neyseki yakınımıza yeni eczane açıldı.. bu ay oradan alırım qrtık..🤣
_Mother_ Neva_aydn fitiller olur canım yaa fitil bilmiyorum ama kızımda vajinal progestan kullanmıştım sabah fazlası çıkıyordu vücut gerekli kadarını alıyormuş
_Mother_ Ayselcanpolat Neva_aydn bizim burda her eczane kendi kafasina göre veriyor galiba şimdi gittim 1 tane 35₺ ye 1 tane 20₺ ye aldım artımed de 15₺ di bütün eczaneler de artımed var bide nedense bu arada kızlar galiba hamileyim yaa farklı marka yaptığım testte pozitif çok silik olsa dahi 2. Çizgi var