Ayselcanpolat @_Mother_ Neva_aydn bende utanıyorum artık..😁 neyseki yakınımıza yeni eczane açıldı.. bu ay oradan alırım qrtık..🤣
Neva_aydn _Mother_ ben korkmaya başladım ya enfeksiyon için ilaç verdi ya doktor ben kullanmaya başladım bugün çok çok az pembe leke geldi
_Mother_ Neva_aydn fitiller olur canım yaa fitil bilmiyorum ama kızımda vajinal progestan kullanmıştım sabah fazlası çıkıyordu vücut gerekli kadarını alıyormuş
_Mother_ Ayselcanpolat Neva_aydn bizim burda her eczane kendi kafasina göre veriyor galiba şimdi gittim 1 tane 35₺ ye 1 tane 20₺ ye aldım artımed de 15₺ di bütün eczaneler de artımed var bide nedense bu arada kızlar galiba hamileyim yaa farklı marka yaptığım testte pozitif çok silik olsa dahi 2. Çizgi var
Neva_aydn Ayselcanpolat bilmiyorum ki ama mesela İzmirde Aliağaya yada menemene gidince 25 30 arası erken gebelikte 60 TL ben helvacida oturuyorum ondan ucuz olabilir
_Mother_ Neva_aydn aşkım doktor gerekli görmüşse kullan niye kullanmican ki en azından yararı olsun gebe kalırsın belki
Neva_aydn _Mother_ kullaniyim o zaman da ama mesela ilişkiye giricegim gün nasıl kullanicam onu oncemo kullanayım sonrami
_Mother_ Neva_aydn doktor bunu söylemedi mi mesela benim doğum sonrası akıntım vardı iltihap yada enfeksiyon değil ama bir krem yazmıştı doktor çubukları vardı onla çekip içeri sıkıyordum akşamları 7 gün kullan dedi 7 gün boyunca ilişki yasaktı
Kubraakgn0 @_Mother_ Ayy çatlicam ya e nabızdan bakıp duruyorum sonuçlar çıkmamış hiç daha bi progestan çıkmış onunda değeri 10.14 normal olarak çıkmış progestan ne için oluyor bi bilginiz var mı
_Mother_ Kubraakgn0 hamilelik esnasında bebeğin tutunması gelişmesi için gelişen hormon diye biliyorum döllenen yumurta gelişiminin belirtisi hatta kanama falan olunca domtorlar progestan ilacı yazıyor
Kubraakgn0 _Mother_ İnternette biraz araştırdım düşük gibi sanki hamileyken ilk haftalarda bile 20 filan olması gerektiği yazıyor ama e nabızda değer normal diyor
_Mother_ Kubraakgn0 yok aşkım referans aralığında ise sorun yok takılma çok Google de yazanlara zaten gebelik oluşunca o hormonu vücut üretmeye başlıyor öncesinde yok