_Mother_ Kubraakgn0 inşallah canım benim 💞 sat tarihlerimiz de aynı bide bende de varsa birlikte doğururuz belki 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 öyle yapim aynen ama geçen aylarda artımed hem erken hem kaset almıştım böyle olmamıştı bide hem dün akşam hem bu sabah yalancı pozitif çıkarmış ise dava ederim valla 😂😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 ayy geçmez ki ama en güzel anlar keyfini çıkar o tatlı heyecanlar çok güzel oluyor 🥰🥹
_Mother_ Kubraakgn0 aynen canım o şekilde oluyor birşey olmaz kız güzel haberlerle gel de git gel ne olacak 😂😂
Ayselcanpolat _Mother_ bu sanki daha net gibi canım..inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı gebeliktir..🥰 erken gebelik testi yapsan daha net çıkar mı acaba..
_Mother_ Ayselcanpolat erken gebelikleri bitirdim valla 😂 varsa kasette de çıkar dedim bunlar daha güvenilir oluyor diye öğlen eczaneye gidip yeni test alacam bakalım onda da çıkarsa ya akşam ya sabah gider kan veririm
Neva_aydn Kızlar ben önceki gün fitil kullandım dün gece tuvalete gittim yarısı erimiş gerisi geri çıktı neden erimesi sizce
Neva_aydn Kubraakgn0 kız baya gönderdim ertesi akşam çıktı içinden başka kullandım ama acıdı ya biraz
Ayselcanpolat _Mother_ o zaman artımedden başka marka al canım..kaset testler hem güvenilir hem ucuz.. 😁