Ayselcanpolat Neva_aydn canım fazla kafana takıp vücudunu çok dinleme.. seninde yaşın genç biraz zamana bırak.. bol bol dua oku. Kafanı biraz dağıt gülüm..😘
yasamblogz Kubraakgn0 silikte olsa gördüm benimkide böyleydi flaş ile çekince görmüştüm bence emin olmak adına kan verin yada bir gün daha bekleyin daha net olur
_Mother_ Kubraakgn0 yaaa maşallah canım 🥹 hayal değil gerçek sağlıkla kucağına al inşallah kaset test bide bize de çok dua et 🥰😇
Kubraakgn0 yasamblogz Bir gün daha beklicem yarın ve cumartesi bir daha yapıcam belli olucak mı çizgi diye
Kubraakgn0 _Mother_ İnşallah sizde de vardır bende geçen cumartesi yapmıştım çıkmamıştı bugün tekrar gelmeyince yaptım çıktı daha çok yeni belli ki inşallah adetin gelmezde sende görürsün çift çizgiyi 🥰🥰
Kubraakgn0 _Mother_ Hala inanamıyorum aglamaya yer arıyorum işe gidiyorum eşime bile söylemedim daha 🥹🥰
_Mother_ Kubraakgn0 bende biraz önce yaptım da negatif 😂 hayırlısı olsun yaa inşallah bakalım 3 gün var gibi adete daha sağ tarafıma dün gece baya bir sancı girdi sıcak su ile duş aldım hayla adet olmadan bekliyorum bakalım kismette ne varsa artık
_Mother_ Kubraakgn0 kıyamam sana 🥹 iş çıkışı kan ver olmadı acilde sonuca göre söyler sürpriz yaparsın
Kubraakgn0 _Mother_ Bilmiyorum bir kaç gün bekliyim pazartesi gideyim diyorum testte cumartesi koyulaşırsa ona göre söylerim diye düşündüm aslında
Neva_aydn Kubraakgn0 hayırlı olsun bitanem inşallah sağlıklı bir şekilde doğar rabbim sana bağışlasın benimde dün belim orta kısmı çok ağrıdı adım atmıyordum
Nergizos Kubraakgn0 şimdi yine yaptım negatif çıktı. Bat pazar. En iyisi pazarı bekliyim ben. Kasıklarımda da ince ince ağrı var adet olacakmışim gibi sanki🥺
_Mother_ Kubraakgn0 dayanabilirmisin bence hayır 😂 akşam sen kan ver bence eşine söylemek istersen o zaman şöyle ben yüzüne baksam söylemeden duramam 😂😂
_Mother_ Ayselcanpolat sabah test yaptım Gine negatif büyük ihtimalle bu ayda olmadı gelecek ay yine birlikte gün sayarız hayırlısı ne ise o olsun 😂