Ayselcanpolat Neva_aydn canım fazla kafana takıp vücudunu çok dinleme.. seninde yaşın genç biraz zamana bırak.. bol bol dua oku. Kafanı biraz dağıt gülüm..😘
yasamblogz Kubraakgn0 silikte olsa gördüm benimkide böyleydi flaş ile çekince görmüştüm bence emin olmak adına kan verin yada bir gün daha bekleyin daha net olur
_Mother_ Kubraakgn0 yaaa maşallah canım 🥹 hayal değil gerçek sağlıkla kucağına al inşallah kaset test bide bize de çok dua et 🥰😇
Kubraakgn0 yasamblogz Bir gün daha beklicem yarın ve cumartesi bir daha yapıcam belli olucak mı çizgi diye
Kubraakgn0 _Mother_ İnşallah sizde de vardır bende geçen cumartesi yapmıştım çıkmamıştı bugün tekrar gelmeyince yaptım çıktı daha çok yeni belli ki inşallah adetin gelmezde sende görürsün çift çizgiyi 🥰🥰
Kubraakgn0 _Mother_ Hala inanamıyorum aglamaya yer arıyorum işe gidiyorum eşime bile söylemedim daha 🥹🥰
_Mother_ Kubraakgn0 bende biraz önce yaptım da negatif 😂 hayırlısı olsun yaa inşallah bakalım 3 gün var gibi adete daha sağ tarafıma dün gece baya bir sancı girdi sıcak su ile duş aldım hayla adet olmadan bekliyorum bakalım kismette ne varsa artık
_Mother_ Kubraakgn0 kıyamam sana 🥹 iş çıkışı kan ver olmadı acilde sonuca göre söyler sürpriz yaparsın
Kubraakgn0 _Mother_ Bilmiyorum bir kaç gün bekliyim pazartesi gideyim diyorum testte cumartesi koyulaşırsa ona göre söylerim diye düşündüm aslında