_Mother_ Ayselcanpolat sabah test yaptım Gine negatif büyük ihtimalle bu ayda olmadı gelecek ay yine birlikte gün sayarız hayırlısı ne ise o olsun 😂
Ayselcanpolat _Mother_ birlikte gün sayacağımıza sevinirim elbet…ama hamile olsan daha çok sevinirim..🥰
_Mother_ Kubraakgn0 dayanabilirmisin bence hayır 😂 akşam sen kan ver bence eşine söylemek istersen o zaman şöyle ben yüzüne baksam söylemeden duramam 😂😂
Kubraakgn0 _Mother_ Akşam sigara paketi yarımsa onun içine koyucam testi kendisi görsün pazartesi hastaneye gidicem bakalım nasipse cumarteside bidaha test yapıcam koyulaşır inşallah 😂😂
Nergizos Kubraakgn0 şimdi yine yaptım negatif çıktı. Bat pazar. En iyisi pazarı bekliyim ben. Kasıklarımda da ince ince ağrı var adet olacakmışim gibi sanki🥺
Neva_aydn Nergizos kuzular benim bat bugün olması lazım sadece çok az sol kasık ağrısı ve bel ağrısı var
_Mother_ Ayselcanpolat teşekkürler canım 😘 ama işte bazı şeyler de nasip kısmet daha zamanımız var demek ki birşey olmaz
_Mother_ Ayselcanpolat amin canım inşallah bu ay olur inşallah Mart’ta olmuş olursa benle aynı ay doğmuş olacak Aralık’ta kızımda eşimin doğduğu ay doğmuştu Nisan da güzel tesadüf olur aslında 😂
Ayselcanpolat _Mother_ bende aslında bu aylarda olsun istemiyorum..yıl sonuna denk gelecek diye..🤭Kasım a denk gelse eşimle aynı ayda olacak..bide kız olursa değmeyin eşimin keyfine😁
Ayselcanpolat _Mother_ ben zaten bundan sonra korunmayacağım hiç.. nasıl olsa hamile kalamıyorum.. karar verdim bundan sonrada korunmayacağım..🤣🤣
Ayselcanpolat Kubraakgn0 her zaman bekleriz şekerim..😁🥰 bizde senin hamilelik sürecini takip ederiz..😉
_Mother_ Kubraakgn0 aşkım sen gebe olarak bize destek olacan bizde senin gebeliğini heyancanla takip edecez teyzeleri olarak 🥰
_Mother_ Ayselcanpolat yaaa inşallah gönlünce olur rabbim sana kız evlat bana da erkek evlat nasip etsin inşallah 🙏🥰 ondan sonra da uzun süre çocuk defteri kapanır belki hiç açılmaz 😂