kubranurleo ben kolumu kaldıramıyorum. Bütün gün uyuyorum. Bu duruma da üzülüyorum aslında. Ama makine bile boşaltsam koşmuş gibi oluyorum. 8+3 üm ilk aylar diyedir belki🥹

31 haftaya giricem banyo temizliği dışında herşeyi eşimle iş bölümü yaparak hallediyoruz. Doğum sonrası yardımcı abla alacağım. Kendinizi yormadiginiz sürece yavaş yavaş yapabilirsiniz tabiki bir riskiniz yoksa. Hareketli olmak sizin içinde iyidir

kubranurleo ilk gebeliğimde de hep yaptım aynı şekilde normal zamanda neyi nasıl yapıyorsam aynı yaptım 😂 şimdi 2. Gebeliğim aynı devM (28 haftalığım) eşim hafta sonları evdeyken bana yardımcı olur ama özellikle bnm yapmayım onun yaptıgı birşey yoktur. Mutfakta çok destek olur yardımcı olur. Üst dolaplara vs uzanmam ki boyumda kısa zaten 😂 eşim hhalleder birde çamaşır sereceğimde makineden sepete koyup getirir.

Son 24 günüm hâlâ yapıyorum ama hep dikkatliydim, ağır kaldırmadım tabureye çıkmadım vs. Doktor aksini söylemedikçe bir sıkıntı olmaz yapmakta. Bu arada ben de hiç hoşlanmam ev işlerinden, bunun için kolaylaştıracak şeyler buldum. Kablosuz süpürge, buharlı temizlik makinesi gibi. Evimiz çok büyük ve maalesef bulunduğumuz şehrin havası çok pis ve tozlu. Mecbur temizlik yapıyorum hem de sık sık 😂

Benim mide bulantım olmadı oyuzden üç ay yaptım hatta her hafta cam mutfak dolabı siliyordum sonra herkese anlattim nazar mi ettim bilmiyorum kendi kendime… 3 haftadır sürekli uyuyorum iş yapasım gelmiyor 😂 arada yapiyorum ama dip bucak eşime yaptiriyorum genelde

kubranurleo bende çalışıyorum akşamları bulantım çok olmazsa yemek yapıyorum bulantım çoksa dışarıdan söylüyorum hafta sonu sadece süpürüp siliyorum detaylı temizlik yapamıyorum eve birisini çağırmayı düşünüyorum en azından 1 ay götürür hafta sonları zaten temizliğimi yapabiliyorum bazen annem veya kayınvalidem yemek yapıp getiriyor sağolsunlar 😣

kubranurleo

1. Haftaya kadar falan hem çalıştım hem ev işi yaptım üstelik o sira çalıştığım yerde hamilelik ayrıcalıklarını kullanamıyordum bi sorun yaşamadım hatta hareketsiz olduğumda daha çok sıkıntım oluyordu. 32 33ten sonra ev isi yapamamaya başladım zor geliyor annem yapiyor haftada 2 o gelmediginde ben yemegimi bulasigimi gunlük islerimi yapiyorum kendimi yormadan. Hatta bazen eşim elimden alıyor ben istemiyorum hareket iyidir yani

34 haftaligiz gecen gün mutfak duvarlarimi sildim mopla😄😄 çok şükür bi sıkıntım yok

denizalismom
    İlk iki ay ben de çok seyehat etmiştim, otobüs yolculukları yapmıştım. Sonra maalesef rahmimde kanama gözüktü, doktor toplu taşımayı yasakladı, özel araçla bile şehir değiştirmeyeceksin dedi. Hatta uçakla yaşadığım ülkeye bile gidemeyecektim neredeyse. Temizlik değil ama sık seyehat beni korkutuyor bundan dolayı şuan. Bir can taşıyoruz sonuçta, kendimizi kısıtlamadan dikkatli olmakta fayda var

Busragokhan0911 sizde bendensiniz bende valla kış temizliği mutfak dolapları camlar perdeler dolap üstleri içleri herşeyi yaptım her cumartesi de rutin temizlik yapıyorum şükür hiçbir sıkıntı olmadı herkes nazlaniyo nedense 😂

kubranurleo ay abartmayın bence şaka yapmıyorsunuz galiba ben hamileliğim ilk başından itibaren evi kaldırıp indiriyorum temizlik yaparken 🤣 eşiniz çalışmıyorsa sorun yok temizlik yapmasında yardım etmesi ayrı sadece onun temizlemesi ayrı 🤗 doktorunuz sorun yok diyorsa herşeyi yapabilirsiniz yapmak istemezseniz bence bir yardımcı alın eve naçizane fikrim adama yazık kız benim eşimde yardımcı olur evde olduğu zaman ama bi tuhaf geldi hep yapması 🤭🙏🏼

İlk 3 ay zorlandım ablamı cagordim Allah razı olsun yemrgi halletti temizlikte yaptı bende yardım ettim 3 aydan sonra ck şükür her şeyimi yapıyorum temizlik yapmayı seviyorum zaten yemekte mecbur yapiyorum

Nadiaa ben doktoruma sorarak kendi aracımla seyahat ettim canım bi sıkıntı olsaydı zaten gitmezdim 🌸 çok şükür kazasız belasız gidip geldim şuan 31 haftalığım🌸🥰🧿🙏

kubranurleo 34. Haftamdayım 2 aylık hamileyken 2 tane ev taşıdım. Yerleştirdim. Şuan halen aktif olarak temizliği yapıyorum

kubranurleo 40+3 haftalık hamileyim ilk gebeliğim aynı anda okula gidiyordum bu üç haftadr evdeyim ara verdim. İşlerimin hepsini kndim yapıyordum doğum temizliği mide öyle . Grip oldum şimdi iki gündr evi silmemisim diken batiyo gibi sanki sabah doktrdan gelip hemen yapma derdindeyim

Ev temizliği olarak sadece ortalık toparlama ve toz aliyorum. Süpürge açmıyorum vileda yapmıyorum robotum var o yapıyor. Onu girmediği yerleri eşim ve ya annem yapıyor. 21. Haftaya geldim hala yapmıyorum gerek yok robot varken benim süpürmeme 😂 ama yemeğimi yapıp bulaşığımı makineye yerleştirip boşaltıyorum. Bütün gün yatmak bana göre değil illa yapacak şey bulurum kendime gezmekte buna dahil . Sadece süpürge ve yer silmekten nefret ederkm hamilelikte iyice bahane oldu tabi 9 ay beni idare etsinler 😂

kubranurleo yapıyorum ama eşim de çok yardım ediyor. 29. Haftadayım şimdi. Son 1 aydır falan ağırlaşmaya başladım. Onun öncesinde zaten pek hamile gibi olmuyorsun bence rahat oluyor. Bu haftadan sonra da eğer yapabilirsem yardıma birini çağırmak istiyorum. Göbeğim sıkışıyor artık her eğilmede falan ve yetişemiyorum işlere🙈

TugbaZmn
          Gerçekten hem çalışıp hem ev işi yapabilecek enerjiyi nasıl buluyorsunuz ya maşallah:))