Evet 32 haftalık hamileyim 17. Haftamdan beri geliyor. İlk gebeliğimde de bu şekildeydi

Hilalikoo bende 22 haftalık hamileyim bi kaç gündür sadece tişörtlerimin göğüs kısmının ıslandığını gördüm emin olamadım ama az önce baya sarı renkte sadece sağ göğüsümden geldiğini gördüm ozaman normal demi artık bunlar

31 haftaligim süt gibi geliyo sanki sarı renkte sıkınca normal ama galiba ebeye faln hiç sormadim

Alan_Yeliz bende şimdi doktora sordum çok kafam takıldı yinede yarın gidicem hastaneye sıkılmaması gerekiyormuş sanırım göğsü öyle dedi

Normal normal.. süt kanalların genişliyor çünkü emzirmeye hazırlanıyo vücudun

Hilalikoo ya öylemi teşekkür ederim benimde ilk gebeliğim baya tecrübesizim biraz da evhamlıyım 😅

gencbiranne1 evet ilkinde sabah bi kalkardım kıyafetim süt olmuş şimdi 2.ye hamileyim geçen bi bakayım dedim başlamışmı yine geliyodu 19.haftamdayım. Gelmesi iyi bişey doğumdan sonra hemen emzirebildim sezaryen olmasına rağmen

gencbiranne1 aynen bende daha yapmiyom akmasın diye bişey olur sonra Allh korusun o ilk gelen süt gibi bişey bebek için çok faydaliymis o yüzden boşa gitmesin bari😀

gencbiranne1 benimde 17nci hafatdan beri gelior 34haftdayiz gogusunuzle ugrasmayin erken doğuma sebeb olursunuz göğüs ucunuzu sıkmayın

gencbiranne1 benimde 25. Haftadan beri sanırım geliyor ama öyle akma şeklinde değil sütyenime değen yerlerde kuruyor tırtık tırtık oluyor kuruduğu için bende öyle anladım geldiğini şu an 37+4 hala aynı şekilde inşallah doğumdan sonrada düzenli bir şekilde gelir.