Taze Sekine24 hem normal hemde Sezeryan doğum yapan biri olarak söylüyorum .. normal doğum en iyisi en rahatı
Tubatgn Parsmommy 5 saat suni sancı aldım. İlk 2-3 saat doğru yönetemedim. Daha sonra ebenin gelip beni uyarması üzerine çığlık atmayı bırakıp her sancı geldiğinde sessizce ıkınmaya başladım. 10 cm açıklığa kadar beklediler. Doğum hikayem var profilimde okuyabilirsiniz ☺️
Zehross03 Tubatgn off beni beklemediler 10 cmii 7 8 ken ebe kolunu sokup habire çocuğu çekmeye çalıştı 2 saatte boş boş ıkındırdılar en son kesip aldılar resmen ebenin gazabına uğramışım ya özel bide olması gereken sizinki gibi demekki hocam ben helal etmiyoruuuum
Busraucgann_ Sekine24 banada sezeryanı övdüler zaten ben normal doğumdan korkuyodum ama sezeryanda benim için acılı geçti milletin bünyesiylee alakalı bencee
Tubatgn Zehross03 Ben üniversite hastanesinde doğum yaptım, hiç yanaşmadılar ne kesiye ne de sezaryene. Yalvarsan bile sezaryen yapmam bir aksilik olmadığı sürece, dedi doktor
Zehross03 Tubatgn çıkmayınca mecbur alttan kestiler bence çok yalvardım almadılar keşke alsalardı bin pişmanım doğum şans işi tamamenn
Nurr_22_22 Bceylan doktorum doğum sırasında ikinmadan dolayı dışarı fırlar sonrasında çok uğraşırsın düzelmesi için demişti zaten daha önce basur aldirmistim o yüzden riske etmedim ben
Suadmsv Tatar59 ne alaka be abla dikişsiz normal doğum yok mu??? Babannem ebe hemşire belki 100 den fazla çocuk dogurtmuş hiç dikişsiz.. ki annem de beni bir gram acı çekmeden doğurmuş yıldırım doğumu demişler herşeyi biliyorum sanmışsın da bişey bilmiyorsun belli 😂😂😂
Tatar59 Suadmsv bak bakiyim dikişle ilgili bişey yazmış miyim ben? Doğumla ilgili çekilen tek ağrı dikiş ağrısı mi? Sancidan bahsettim. Durup dururken tuvaletini yapar gibi çıkmıyor neticede çocuk illaki bi ağrı acı yaşıyorsun. Ben biliyorum bu arada canım baya yakından. Sonuna gülücük koyunca laf sokmuş olmuyorsun.
Olivia Nurr_22_22 basurunuz çok mu buyuktu yani normal doğuma engel olabilicek kadar. Benimde var o yüzden soruyorum
Nurr_22_22 Olivia küçük tirnagimin üzeri kadardı ama ıkınma sırasında dışarıya fırlar zorlanma yaşayacaksın dedi doktorum çevremden normal doğum sonrası basur tedavisi görenler de vardi o yüzden riske etmedim ben siz yinede doktorunuza sorun her hekimin görüşü farklı oluyor
2prensesannesiiii Sekine24 zorunlu sezeryan oldum keşke çatım müsait olsaydı da normal doğum yapsaydım sezeryan doğum ameliyatta rahat sonrası çekiyor insan ama normal doğumda bebek çıkınca normal hayata devam ediyor insan parçalanarak normal doğuranlardan bahsetmiyorum bakın bende normal doğum yapsaydım parçalanırdım ya da bebeğim çakılı kalabilirdi o sancının üstüne sezeryana alınabilirdim malesef o yüzden sezeryan oldum ama şöyle derim hep birinin öncesi birinin sonrası öyle ya da böyle geliyorlar allah hayırlı doğum nasip etsin herkese
LamiyaCetinkaya Sekine24 Bana da 3 sezaryen yapmış birisi normal doğumla uğraşma mis gibi sezaryen varken demişti, kayınvalidem ise 2 sezaryen doğum yapmış ve aman kızım diyordu, imkanın varsa normal doğur. Aynı doğum şekli, farklı deneyimler..
Buketpendik Ben hastanedeyim doğumu bekliyorum beni cesaretlendirin kızlar korkuyorum normal doğumdan çünkü bazı duyduklarım beni korkuttu
Masalada Sekine24 keşke ben vajinal doğum yapsaydım inanın daha sağlıklı bana göre ama mecburi sezeryan oldum bebeğim makat gelişti malesef doğumdan sonra kontrole gittim kanamam içerde oluyordu biraz daha geç kalsaydım daha kötü olabilirdi 🤦🏻♀️
Nurr_22_22 Tubistoo yaparsınız tabiki ben riske atmadım kendimi söylese bişey var basurunuz fırlar sizi zora sokar da diyemem yüzde yuz ama ihtimal her durumda var
cutecik Sekine24 keşke sadece sezryanlar ballandıra ballandıra anlatsalar cnm böyle anlatımlar sayesinde ablam normal diye tutturdu çatısı dar olmasına rağmen doğum anında gelişen komplikasyonları hatırlamak dahi istemiyorum zorunlu sezryans girdi her doğum her bünye farklıdır sana denk gelenler öyle gelmiştir belkide ama aynı şekilde bende sezryan doğum yaptm eve geldim 2. gün duşumu aldm çamaşırlarımı yıkadm her işimide gördüm çok şükür şimdi ikinci yolda nasipse oda sezryan olacak o yüzden kimseye aldırış etme normal istiyosn belki öyle gelişmick sezryan mecburi olacak belki sezaryan için gün alacaksın normal doğumu yapıcksın yani bu işler değişiyo bünyeden bünyeye