eveb19 amiin hepimiz için🤲😊
2. Sezaryen olanlar
Ozdemiryksl 38+4 e gün verdi bana ve ekledi maksimum son gün dedi öncesinde de olabilir dedi
yarencaliskan ben bişey sormak istiyorum şimdi biz ikinci sezeryanı olunca aynı yerdenmi bidaha kesiyolar yoksa bi altından falanmı
38+1e verdi günü salı günü dogumum var
Ozdemiryksl 4 gün önce doğurdum 38+2
2cocukluu-annee 38 +1 im 2.sezaryan olacak devlette ama bana 10 gün sonrasına verdiler bu normalmi ya
eveb19 Benimde midem hassastır sezaryene başlayınca anestezi doktoru uyardı zaten miden bulanabilir eğer bulanırsa haber ver dedi söyledim hemen seruma bi ilaç sıktı 1 dk içinde kesildi o değilmiş gibiydi
yarencaliskan benimde ikinci sezeryan olacak carsamba gunu ama cok korkuyom
Camlicagizem ablamda spinal sezaryen oldu mide bulantisi yasamadigini söylemisti sanirim bünyeyle alakali bir durum bu. Umarım yasamam bende :) yinede ilacla müdahale cok iyiymis tesekkürler bilgi icin :))
eveb19 Rica ederim kolay doğumlarınız olsun inşallah 😊
Glnygndz23 normal canim ne kadar icerde kalirsa aslinda o kadar iyi.doktordan doktora da degisiyo tabii kimi hemen aliyim cocugu diyo kimi de biraz daha dursun diyo
Beratttt korkma canım geçicek
Camlicagizem insallah hepimizin kolay olur :)
Ozdemiryksl 37. Haftada gün vereceğini söyledi 36yım şuan
Ozdemiryksl 39a kadar bekliyelim solunum sıkıntı çeker sonuçta sezeryan nolur nolmaz ne kadar durursa okadar iyi dedi doktor ama 38+5te alicak 19 ocak dedi bakalim😀
Ozdemiryksl doğum evinde 39+1 gün verdi 26 ocağa denk geliyo bizim dogumumuz
Teraziii çekiştirmeleri felan hissetmediniz mi hiç ? Bebeği çıkarırlarken bi çekiştirme oluyormuş galiba