Ozdemiryksl 38+4 e gün verdi bana ve ekledi maksimum son gün dedi öncesinde de olabilir dedi

eveb19 asla bulanmadı benim. Hoc aklına bile getirme. Kı benim midem okadar hassastır kı sürekli öğüren biriyim sürekli midem bulanır ama o an asla bulanmadı. Hıc bısey de hıssetmedım sadece beklemek sıkıcı😁 ay bıtsede gitsek diyosun🙈

Teraziii Hay allah razı olsun. Bekledigim motivasyon bu 😁 bende bulantı konusunda cok hassasım o yüzden tedirgindim dedigin gibi yapmaya calısıcam, allahtan esimde yanımda olcak kafamı dagıtır heralde diye umuyorum heyecandan bayılmazsa😅

yarencaliskan ben bişey sormak istiyorum şimdi biz ikinci sezeryanı olunca aynı yerdenmi bidaha kesiyolar yoksa bi altından falanmı

38+1e verdi günü salı günü dogumum var

eveb19 Benimde midem hassastır sezaryene başlayınca anestezi doktoru uyardı zaten miden bulanabilir eğer bulanırsa haber ver dedi söyledim hemen seruma bi ilaç sıktı 1 dk içinde kesildi o değilmiş gibiydi

Camlicagizem ablamda spinal sezaryen oldu mide bulantisi yasamadigini söylemisti sanirim bünyeyle alakali bir durum bu. Umarım yasamam bende :) yinede ilacla müdahale cok iyiymis tesekkürler bilgi icin :))

Glnygndz23 normal canim ne kadar icerde kalirsa aslinda o kadar iyi.doktordan doktora da degisiyo tabii kimi hemen aliyim cocugu diyo kimi de biraz daha dursun diyo

Ozdemiryksl 39a kadar bekliyelim solunum sıkıntı çeker sonuçta sezeryan nolur nolmaz ne kadar durursa okadar iyi dedi doktor ama 38+5te alicak 19 ocak dedi bakalim😀