Ozdemiryksl Arkadaşlar 2. Sezaryen olanlar ya da olacaklar kaçıncı haftaya gün verdi doktorlarınız. En son kaça kadar gidebiliyoruz☺️
eveb19 Ozdemiryksl 38+3 e verdi 22ocakta olucam insallah, ilki genel anesteziydi simdi spinal olucam ameliyat sirasinda midem bulanirsa diye cok endiseleniyorum🥹
Glnygndz23 2cocukluu-annee 38 +1 im 2.sezaryan olacak devlette ama bana 10 gün sonrasına verdiler bu normalmi ya
Mevlude_Sahin eveb19 Mide bulantısı oluyor normal bende de olmuştu anestezi doktoruna söylediğimde de bana hava takmışlardı. Hemen geçmişti
Teraziii eveb19 asla bulanmadı benim. Hoc aklına bile getirme. Kı benim midem okadar hassastır kı sürekli öğüren biriyim sürekli midem bulanır ama o an asla bulanmadı. Hıc bısey de hıssetmedım sadece beklemek sıkıcı😁 ay bıtsede gitsek diyosun🙈
Camlicagizem eveb19 Benimde midem hassastır sezaryene başlayınca anestezi doktoru uyardı zaten miden bulanabilir eğer bulanırsa haber ver dedi söyledim hemen seruma bi ilaç sıktı 1 dk içinde kesildi o değilmiş gibiydi
Haticengin17 yarencaliskan ilke göre nasıldı, sonda takimi uyustuktan sonra mı olde ve gaz ne kadar sure sonra cikti birdeee ilk ne yedin ictin?
Tugce-89 yarencaliskan ben bişey sormak istiyorum şimdi biz ikinci sezeryanı olunca aynı yerdenmi bidaha kesiyolar yoksa bi altından falanmı
ElifKarata Ozdemiryksl 2. Olucam bende henüz gün vermedi 36.haftada randevum var 3 gün sonra herhalde verir artk gün. İlk sezaryeni spinal oldum belmde ağrı kaldı smdi genel olmayı düşünüyorum.
yarencaliskan Dilooo valla işte bugün evimize geldik illa ağrılar oluyor sonuçta kesiliyoruz ama dayanılmayacak gibi değil yanınızda mis kokulu evladınız varsa 😘🥰
Ahsen2024 eveb19 Bana daha saat soylemedi doktorum haftaya ameliyat icin hazrliklari yapcaz ondan sonra soyler herlde
MelteM2cck Ozdemiryksl 38+4 e gün verdi bana ve ekledi maksimum son gün dedi öncesinde de olabilir dedi