- Düzenlendi
iremdemirr Bence kesinlikle yapıyla ilgili bir durum. Normal olup keşke sezaryen olsam diyen vardır, sezaryen olup da tersini düşünen de. 40 gün önce istekli sezeruan oldum. Ben kendimi şöyle şartlanmıştım asla suni sancı istemiyorum. Biraz da ebe hatası tabi. Suyum geliyormuş doktora gittim ebe muayene etti ama eneye asla hakkımı helal etmiyorum hem çok sert hem de hiçbir bilgi vermedi. 2. Muayene de kafasına değeöedim dur dedi yani o kadar açılmam varmış ama açılmamı dahi söylemedi. Kastım kendimi haliyle istekliye döndüm suni verecekti. Ama bana güzelce anlatsa konuşsa suni deneyebilirdim. Sezeryan ilk günler evet çok zor ama bir kaç gün. Hastane de zaten iğne vs pek anlaşılmıyor, evde de ilaç mutlaka veriliyor. Ben 4. Gün kontrole gittiğimde avm ye gittim, bebeğimin kimliğini kendim çıkartmaya gittim. Bünyeden bünyeye fark eder bence. Bol bol yürüdüm hastane de ve evde. Acısı geçene kadar yok 2. Çocuk dedim ama şuan 40. Gün Allah nasip ederse tabi 5 6 yaşında istiyorum diyorum. Emin olun onun güzelliğini gördükçe unutuluyor