Tatar59 kes be duyar kasma burada amacımız korkutmak değil gördüğümüzü söylüyoruz
Normal mi sezeryan mı??
Tatar59 bende sana aşırı sinir oldum yazdıklarını okumadım bile destan yazmışsın okuyarak vakit kaybedemem iyi günler 😂😂😂
Ebru-29 bende şaşırdım hatta kemiğine kadar gözüküyordu çukur oluşmuş bir doktor paylaşmış sezeryan doğum diye korktum bende görünce
Zeynooooooo ağzınıza sağlık bunlara laf yetişmez kendileri haklı bulunsa en iyisi bulunmasa biz cahiliz
Belginylmz sen normal yapamamış olabilirsin burada övme bana sezeryani bu kadar iyi bir şey olsa ebelik bölümünde dünya öğrenci okutuluyor olmazdı
Bebekannesiii_ biraz okursanız daha iyi olur sizin için ☺️
gmzeatsvr aslında cok mantıklı söyledikleriniz ama benü hep normal doğumdan korkutukşarı için asla düşünmedim ve kendimi şartlandiriyorum ister istemez hatta biliyorum ama korkuyorum cok
Bebekannesiii_ her ameliyat gibi…
Bebekannesiii_ gördüğünü soylemiyorsun ki sen. Duyduklarını, internetten gördüklerini söylüyorsun. Yaşamamışsin veya gözünle gormemissin yasayani. Öyle oluyomus böyle oluyomusla olmuyor bu işler. Siz de biraz duyarlı olursanız daha güzel olur sizin için de başkaları için de.
Eflinlina korkacak bişey yok da diyemiyorum herkesin farklı oluyor çünkü doğumu. Maa ben kendi yaşadığımı söyleyeyim. Çok güzel keyifli ve kolay geçti. Zorlandigim zamanlar tabiki oldu ama düşününce doğru düzgün hatırlamıyorum bile şuan o anları. Ki ikinciye hamileyim yine normal doğum istiyorum inşallah Rabbim nasip ederse 🤲 Çok zorlansaydim tekrar cesart edemezdim. Ben ilk dogumda hep şunu düşündüm; dünyanın ilk gününden beri milyarlarca belki trilyonlarca insan ve hayvan aynı şekilde getirmiş yavrusunu dünyaya. Ben neden yapamayalim yada el kadar kedi bile doğururken ben neden korkayim? Tabi bebek veya anne için riskli bir durum yoksa. Eğer bir risk olursa tabiki seve seve sezaryen de olurum. Önemli olan saglikla kavusmak değil mi?
Meliha123 Tesekkur ederim Amin. Evet o psikolojik tarafı beni yormuş olabilir bilmiyorum. Herkesin durumu farklı oluyor. O yüzden akışına bırakmak anne bebek sağlığı için en uygun hangisi ise o tercih edilmeli ☺️
iremdemirr ben normal doğurdum ama son anda sezaryene dönüyordum bebek doğduktan sonra sezaryen kesiği daha saçma geliyordu ahahah ablam 4 sene önce sezaryen yaptı şuan yine hamile ve diyor ki dikişlerim çok acıyor dayanamıyorum ben rahattım hemen toparladım
Tatar59 kesinlikle haklisiniz hakkımızda hayırlısı inşallah su gibi geçsin gitsin hepimizin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağimiza🥹
Bebekannesiii_ Sen biraz sezaryen doğumu araştır bence nasıl oluyormus. Kemiklere kadar ayrılsak ayağa kalkamayix aynı gün. İnşallah o begenmedigin sezaryeni olmak zorunda kalmazsin 😊 Zira kendini o kadar korkuttun ki yok kemikler cikiyomus yok bilmem ne. Ayrıca doğum annenin seçtiği bişey değil. Normal diye gittim sezaryen oldum. Elaleme normal yapamamissin deme. İnşallah sezaryen olmazsın o kadar diyorum sana 😊 Kendini öyle doldurmussun ki ayağa bile kalkamazsin bu şekilde
Zeynooooooo Sen bı yazmayı öğren
Bebekannesiii_ Bu işler senin isteğine bakmıyor. Öyle büyük konuştun ki sezaryen olursun bu gidişle😊😄
MomsE korkutucu işte
poyrazin_annesi28 sen bana beddua ediyor gibi konuşma kalk git yazma daha da mala bak
poyrazin_annesi28 sezeryan keyifli olmuyor canım doktor önerirse oluyor sen kendin nasıl olacaksın ona bak daha da yazma bana muhatabım değilsin 😂
Bebekannesiii_ Terbiyesiz senin gibisi anne olucak bide. Laflara bak 😄 Sana ne beddua edicem. Senin büyük konusmalarin sana döner zatrn 😄