Polyyanna nursedaguney henüz almadım ama kilom bayağı iyi 80 kg yum zayıf olanlar güzel kilo alıyor hamilelıkte
nursedaguney Polyyanna ben zayıfım evet 173 boyum 56 kilo ile hamile kaldım bu sebeple almış olabilirim zaten birçok kişiye göre çokta aldım sayılmaz 🤭
nursedaguney Busra1407 bende yarın detaylı ultrasona gireceğim doktoruma sorayım bende 🤗 boğa olması daha iyi ben boğa olsun isterdim ama yine de sağlıkla gelsin hiç farketmez 🥰
Greenleaf nursedaguney kızçemiz olacak, sağlıcakla gelsinler 🙏🏼🫶🏼 düşünüyoruz ama hiçbiri tam olarak içime sinmiş değil, sizin cinsiyetiniz denir, isim önerisi de alabilirim😇
nursedaguney Busra1407 eşyalarını almaya başladım ama oda yapmayacağım 🤗 yanımdan 1 saniye ayırmak istemeyeceğimi bildiğim için odaya şuan gerek yok diye düşündüm 🤗
Busra1407 nursedaguney yaaa tabi ki ilk başlarda dibimizden ayırmayız zaten ama 1 yaşına doğru kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum yani inşallah planladığım gibi olur bebek bana ters köşe yapmaz 😂😂
nursedaguney Greenleaf benimde kız bebişim olacak inşallah 💖🥰 sağlıkla gelsinler yavrularımız 🙏 biz Lina koyacağız ama Almila da düşündüğümüz bir başka isimdi öneri olsun 🤗
Boncukk123 nursedaguney Amin inşaAllah ☺️🌸 Allah nasib ederse oğlum olcak ismini Yağız Efe koymak istiyoruz 🌸 senin cinsiyet ne isim beli mi ☺️
Aseliimmm nursedaguney cinsiyetimiz kız🫶🏻 ben düşünmedim ama eşime benim harfimle başlasın dedim hastaneden geldiğimizden beri d harfiyle başlayan isimleri saydı ve haftalardır o isimle hitap ediyor 😒 sizin cinsiyet nedir