Greenleaf nursedaguney kızçemiz olacak, sağlıcakla gelsinler 🙏🏼🫶🏼 düşünüyoruz ama hiçbiri tam olarak içime sinmiş değil, sizin cinsiyetiniz denir, isim önerisi de alabilirim😇
nursedaguney Greenleaf benimde kız bebişim olacak inşallah 💖🥰 sağlıkla gelsinler yavrularımız 🙏 biz Lina koyacağız ama Almila da düşündüğümüz bir başka isimdi öneri olsun 🤗
Boncukk123 nursedaguney Amin inşaAllah ☺️🌸 Allah nasib ederse oğlum olcak ismini Yağız Efe koymak istiyoruz 🌸 senin cinsiyet ne isim beli mi ☺️
Aseliimmm nursedaguney cinsiyetimiz kız🫶🏻 ben düşünmedim ama eşime benim harfimle başlasın dedim hastaneden geldiğimizden beri d harfiyle başlayan isimleri saydı ve haftalardır o isimle hitap ediyor 😒 sizin cinsiyet nedir
Busra1407 nursedaguney yaaa tabi ki ilk başlarda dibimizden ayırmayız zaten ama 1 yaşına doğru kendi odasına alıştırmayı düşünüyorum yani inşallah planladığım gibi olur bebek bana ters köşe yapmaz 😂😂
nursedaguney Busra1407 1 yıl kullanmayacağım için hemen yapmak istemedim ben ama modası geçmeyen ve kesin fikriniz varsa oda konusunda fiyatları da göz önüne alırsak yapabilirsiniz bence 💖
nursedaguney Aseliimmm hayırlısı olsun daha vakit var ama ismini belli etmek ve o şekilde sevip seslenmek için bir an önce karar vermek istedim ben 🥰 benim kız bebeğim olacak inşallah 💖 ismi Lina 💓
Busra1407 nursedaguney aynen bende fiyatlar artmadan almak istedim sonuçta alınacak boş odam Vardı zararı olmaz şimdi bile pahalıya aldık seneye fiyatları düşünemiyorum 🤦🏼♀️
nursedaguney Boncukk123 hayırla sağlıkla gelsin yavrularımız 🙏 kız bebeğim olacak inşallah ismi Lina 💖
nursedaguney Busra1407 boş odanız varsa da harika o zaman değerlendirilebilir şimdiden araştırıp güzel tercihler yapabilirsiniz bence 🥰
Boncukk123 nursedaguney Amin canım inşaAllah sağlıkla kolaylıkla olması gereken zaman da gelsinler 🤲🏻☺️🌸
Tanem066 nursedaguney İlk dogumum da sezeryandi 38+4 de girmistim doğuma.genel olarak 38 den itibaren oluyor sezaryen doğumlar