nursedaguney Sevvaldal ayy ikiz gebelikte daha mı erken bekleniyor 😄 ben ikiz olmama rağmen bilmiyordum 🤭
Sevvaldal nursedaguney evet. Bir de benimkiler tek yumurta. Aynı kese içindeler. Benimkiler daha erken işte.
nursedaguney Busra1407 gece 12 den sonra 21.haftaya gireceğiz inşallah yani 20+0 diyebilirim ☺️ doktorum da söyledi uygulamalar da aynı şekilde gösteriyor hemen hemen
Busra1407 nursedaguney bende 20. Haftaya gireceğim 2 gün sonra detaylıya gittiğimde doktora soracağım bakalım ne diyecek tahmini doğum tarihine. Ya Boğa olacak ya ikizler 😂 ikizler olsa dara iyi sanki ya 22den sonraya kalsa🙈 hayırlısı ile gelsin inşallah hepimizinki
nursedaguney Busra1407 bende yarın detaylı ultrasona gireceğim doktoruma sorayım bende 🤗 boğa olması daha iyi ben boğa olsun isterdim ama yine de sağlıkla gelsin hiç farketmez 🥰
Polyyanna nursedaguney henüz almadım ama kilom bayağı iyi 80 kg yum zayıf olanlar güzel kilo alıyor hamilelıkte
nursedaguney Polyyanna ben zayıfım evet 173 boyum 56 kilo ile hamile kaldım bu sebeple almış olabilirim zaten birçok kişiye göre çokta aldım sayılmaz 🤭
Greenleaf nursedaguney kızçemiz olacak, sağlıcakla gelsinler 🙏🏼🫶🏼 düşünüyoruz ama hiçbiri tam olarak içime sinmiş değil, sizin cinsiyetiniz denir, isim önerisi de alabilirim😇
nursedaguney Busra1407 eşyalarını almaya başladım ama oda yapmayacağım 🤗 yanımdan 1 saniye ayırmak istemeyeceğimi bildiğim için odaya şuan gerek yok diye düşündüm 🤗