mervemurat16 ay annem gibisiniz çamaşır asmanın bile kriteri var onun için 😅😅
Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız
emirasafMom valla ben etrafımda benim kadar temizlik çamaşır ütü cam silen bile görmedim iki haftada bir silerim camları ama ew kalabalık olunca arkamı bi dönüyorum yine aynı sıkıldım artık aynı şeyleri yapmaktan 😂
- Düzenlendi
Mtbuaa tam da dediğiniz gibi temizlik hastası iseler gidip tedavi olsunlar. Kanser hastalığı kötüdür deyince kimse kanser hastalarını aşağılamış olmuyor. Halbuki burada kendisine değer verip evine çağırdığı komşu, akraba vs gibi insanlar tarafından aşağılamış insanlar yok şurası pis, burası pis. Bu şekilde insanları eleştirip mutlu olan kişiler tedavi olsun ki yeni çocuğu olan anneler, hastalar, yaşlılar evini yeteri kadar temizleyemediğinde evine dost diye çağırdığı temizlik hastaları tarafından küçümsenip bir de öyle üzülmesin.
emirasafMom Temizliği mutfak lavabosundan ve banyodan 🧴🧼
Düzeni ise aşmış olduğu çamaşırlar’dan 🧦👗
emirasafMom
Önce beden temizliğine bakarım mesela tirnaklari mesela saçının bakımlı olması mesela güzel parfüm seçmesi tüm bunlara dikkat ediyosa evine de aynı özeni gösterir. Şahsen kendim den örnek veriyim her 15 günde kuaföre gidiyorum agda kas bıyık saç bakımı her 2 günde bir Evimi de siler supururum dip köşe kadir Ezildi gibi 😊 Temizlik yapmadan asla duramam evim de içeri girince o ev temizlik deterjan kokmali yoksa olmaz yani. 👍
ElifKarata Hahahaha abo senin eltinde fena 😂😂
3438FG 🤣🤣🤣 sorma sormaa
Camlicagizem sende yeme yada gitmeee
- Düzenlendi
Kesinlikle perdesindenn😂
emirasafMom Kesinlikle tuvalet ve lavabo temizliği zaten buna özen gösteren evin diğer kısımlarında da muntazam ve titizdir. Banyosu tuvaleti lavabosu pis olan yerden uzaklaşırım benlik değil. Yapamayacak hasta yaşlı vs birisi ise de gocunmadan bi güzel temizlerim şükür
Nergis9724 Saç farklı ama ya bence benim ablam afedersiniz iç çamaşırlarına kadar ütüler çoraplara kadar katlar düzenler 24 saatlik nöbetten gelir 4 çeşit yemeği tatlısı her daim taze olur evi çiçek gibi mis gibi kokar gel gelelim saçı ince telli ve seyrek olduğu için banyo yapsa bile 3-4 saat sonra sönüyor ve yağlı görünüyor 🥺belirtmek istedim sonuçta elde olmayan bişey bazen saç yağlanması ya da yağlı gibi görünmesi hatta kulakları çınlasın her seferinde de tanam şükür ama saça bak ya yumurta kır olacak der hep canım ablam çok seviyorum olsun😍😘😇😇
Camlicagizem tabiki bunun icin kalp kirmayalim ama dedigimiz gibi herkesin temizlik anlayisi farkli olabilir yani ablamla bile temizligimiz farkli mesela🙂
Post patlamış okuyamıyorum 😅😅
Blackk34 tum yorumlari okuyordum neyin kafasi diye sana rast gelmek guzelmis🌹
emirasafMom kapi pervazlari+ prizlerin üstü + petek içinin temizligi
emirasafMom Bakmam ve de anlamam 😄 Bazı evler var tertemiz bal dök yala ama ev sahibi samimiyetsiz diken üstünde oturursun bazı evlerde kendi halinde temiz olmaz ama ev sahibinin samimiyeti ilgisi her şeye bedel olur. O yüzden hiçbir ev dikkatimi çekmez bu konularda 😄
MelteM2cck bu benim görümcem ve çocukları geldiklerinde diken üstünde duruyorum
Oraya giderken de gözden çıkardığım eski kıyafetlerden giyiyorum
emirasafMom öncelikle kapı önü ,banyo tuvalet temizliği ,balkon temizliği ,kapı araları temizliği ,birde beyaz çorap giyerim altı kara olmuşsa tamamdır yani mutfak tezgahı bunlara çok dikkat ederim toz birde özellikle varsa notunu vermişimdğr 😅😅😅
Blackk34 hem temiz olup hem çocuğunu iyi yetistirebilirsin dene bence
Şu an hamileliğimde dolayı zor günler geçiriyorum temizlik yapamıyorum o yüzden evim pis
Ama temiz olmakla karakterli olmayı iyi çocuk yetistirmeyi karıştırmayın
Öyle bi anlatmissiniz ki sanki temiz olmak vasıfsız insanların işi der gibi olmuş ki bence tam tersi temiz düzenli adam işinde de özverili olur dersinde de
scucer çok sık geliyorlarsa zor tabi ben uzakta oturuyorum pek misafirim gelmez Allahtan kendi tarafım zaten pek yapmaz eşim tarafı da az geliyor 😂