• Öneri
  • Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız

Blackk34 sonunda böyle düşünen biri 🙏 yani kimse yanlış anlamasın ama ben çamaşır suyundan çok kötü oluyorum bu yüzden hamile olduğumu öğrendim öğreneli banyoyu ben temizlemiyorum eşim temizliyor
Çamaşırları bile son 1 aydır ben hiç atmadım diyebilirim hep o attı, yıkadı, o astı. Mutfağımı elimden geldiğince temiz tutmaya çalışırım ama şu an mutfak dolaplarımın silinmesi lazım iç dış fakat hem zorlu hem riskli gebelik geçiriyorum insanların temizlik yargıları için asla riske atamam çocuğumu
Ben mutfak dolaplarım, camlarım silinecek diye resmen 15 tatili bekliyorum, ablam gelecekte temizliğime yardım edecek diye.
Tamam temiz değiliz, en temiz sizsiniz 🙏

Tırnak.🥴🥴İstediği kadar bakımlı olsun tırnaklı birinin yaptığı birseyi asla ağzıma sürmem…

ElifKarata bu lafım size değil yanlış anlamayın ama temizlikle kafayı bozmuş, çocuklar oyuncakları dağıtmasın diye 3 çocuğun 3′üne de tablet almış (en küçüğü 3 yaşına girecek hatta) görümcem var ve bütün çocukları da konuşamıyor çocuklarıyla gram ilgilenmediğinden. Sabahtan akşama kadar tek derdi temizlik, online’dan alışveriş yapmak çünkü. En büyük çocuğu 8 yaşında, yaşıtlarından geride çocuk 🙏 bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hani sosyal medyada bir de paylaşan psikologlar, pedagoglar vs var ya ev dağılır da, pislenir de ama çocuklarınızın o zamanlarını bir daha göremeyebilirsiniz vs diye

Camlicagizem ben ztn sizin yorumlariniza bi sey demedimki siz benim yorumuma yanit verdiniz
      Nasil hazirlandigini evet bilemeyebiliriz ama hic disarda yemek yemiyo musunuz restorant cafede falan yani oralarida bilemiyoruz

Kendi temizliğimi yeterli buluyorum her daim misafirim geleceği zamanda aynı özeni gösteririm eşim benden daha temizdir düzenlidir oğlak burcu bence ondan 😂 mutfak banyo ve havalandırma benim için en önemli olanlar.. ama gittiğim eve arkadaşlarımın temizliğine asla bakmadım bakmam da.bana gelen arkadaşlarım da eminim bakmazlar en azından bizde böyle. sadece beni pijamayla mı karşıladı özendi mi ona bakarım bak bu nettir. Değerli hissettirir her zaman 😇 bilirim ki her kadın kendince temiz düzenlidir çalışan bir kadınsa dahi günün sonunda ev hanımı eşi annesi. Sohbeti yeterli gelir arkadaşlarımın yanında da sade kahvesi oh mis👌🏻sohbet dolu dolu olsun dedikodusuz olsun yeterli 😇

Serendipity16 benimkilerde yikanabiliyorda bunu yapan gorumcem ve çocukları cok sık gelirler bir de surekli de yikanmaz o yüzden ellere kuvvet 😮‍💨😮‍💨

emirasafMom ben kesinlikle mutfak lavabosuna takılıyorum. Lavabonun gideri sapsarıysa hadi geçmiş olsun 😄 bir de herkesin temizlik anlayışı da farklı baktığın zaman dışarıdan temiz görünüyor ama detaylı temizlikte mesela heryere aynı bezi kullanıyor mutfağın beziyle ayağının altını silip mutfak lavabosunda o bezi tekrar yikayabiliyor ne biliyim değişik şeyler geldi aklıma 😂

Minikmucizelere Göz görmeyince gönül katlanıyor çoğu zaman işte ama bile bile biraz zor katlanıyorum (kendim için söyliyim) Herkesin temizliği de pisliği de kendine diyip kapatalım bence konuyu kalp kırmayalım boş yere☺️

Kılık kıyafetten bile anlaşılıyor

Blackk34 düşünce kapasitesini yitirmeyen birini görünce gerçekten çok sevindm yorumları hayretler içerisinde okudum cidden.bir insan temizse kendine temzdir pisse kendine pistir miden almıyorsa gitmezsin neler yazmışlar nutkum tutuldu. Bir yere gidince mecbur olmasam tuvalete bile girmem millet nelere dikkat ediyormş boşuna kadın kadının düşmanıdır demiyoruz yanlş anlaşılmasn benm evim temzdir hani pistir diyw yazmıyorm bunları sadece gerçekten bu cehalet karşısında şok oldum ne terbiyesiz insanlar var ya

3438FG ben eltiminkini kurcaldm Bi kere banyo dolabını 🤣🤣🤣🤣 ama temizlik için değildi benmki çamaşırları çok güzel kokuyordu sordum hangini kullanıon diye vernel dedi aldm kullandım yok o koku değil sonra Bi gün baktım yumos mavi sanki marketler Bi ona satio söylese gebercek 🤣🤣🤣🤣

bebisliozlem sabah akşam temizlik yapıp düzen manyağı olan insanlar değiliz ki . Çocuklarımzlada ilgileniyoruz kocalarimzlada. Yani böyle arada Bi kaç insan çıkıyor sa evini kendini trmz tutan insanları niye yargılıyorlar onu anlamış değilim pis olsa pis derler temz oluyorz yine biseyler buluyor insanoğlu.

esmayb35 ne çekiştirmesi herkes temzse kendine temiz pisse kendine. Örnek verdim burda. Karşınızdaki insanları tanımadan kisisel yorum yapamazsınz.

Blackk34 sizde şu an temizlik hastası insanları veya ev hanımlarını aşağılıyorsunuz mesela sizene milletin temizlikten başka bir derdinin olup olmadığından belki o kişi öyle rahatlıyor
              İlla herkes başka işlerle mi meşgul olmak zorunda
              Erkekler bu konuda ne alaka oraya hiç girmiyorum zaten

Aysemm44 Bence kişisel bakımla ev bakımı çok farklı saçı mis gibi olup evinde pislikten yüreyemedğim insanlar da oldu. Saçı yağlı olup evi mis gibi gördüğüm insanlar da. Ama ikisini de temiz tutmak daha önemli tabi