Camlicagizem ay sorma canim o havlu konusunda bende hassasım
Pis olmasına bile gerek yok benden önce biri elini yüzünü sildiyse ve ıslaksa tiksiniyorum
Benim genel olarak huyum bu ıslak olan her şeyden tiksiniyorum ıslak yere basmak dahil
Kayinvalidemler köyde olduğu için gidince haftasonu yatılı gidiyoruz ayrı havlu götürüyorum kendime
Kendi havluları içerde dışarda yerde her yerde geziyo
Yani haliyle onu goruyosun bu açık aramak değil yani insan haliyle tiksiniyo
Gittiğim herhangi bi yerde de havlu ıslaksa kullanmıyorum ıslak elle durmayı da sevmem ama en azından kendi wlim diye kurulamiyorum eğer havlu ıslaksa tabi kuruysa da köşe ucundan ellerimi degdiriyorum
Havlu bence kişisel eşya olmalı ya
Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız
asell13 benim eşim hiç sıcak bakmiyo robot süpürgeyle ama ama bence ilerde sıcak bakmak zorunda kalacak bu ne ya kendi evimde rahat edemez oldum 😂
Zeynepkrkytlli Aynı dertten muzdarip biri olarak seni çok iyi anlıyorum 😊
Zeynepkrkytlli neye sıcak bakıyolar ki boşver 😂😂 benimde evde normal bide şarjlı süpürge var diye bi almamakta direttide baktı olmuyor mecbur alacak ama bu ay çok zor önümüzdeki aya inşallah 😅
Zeynepkrkytlli aynen bide tuvalet yani her gün yıkanmalı sürekli kullanılıyor gelen giden bitmez evimde Çamaşır suyuyla geziyorum bütün gün saat 6 buçuk daha oturmadım
asell13 iyi sen kabul ettirmissin darısı benim başıma amiiiiiin😂
Zeynepkrkytlli benim kayıplarım çok malesef bu hamileliğimde hep sıkıntılı geçiyor korkuyoruz hepimiz ondandır yoksa biliyor ben robot süpürgeye minnet etmem 😂😂😂
- Düzenlendi
kubraaa123 benim mutfağım brokoli kokar bilirsin 🤣
Simaymavi Abladan bugün harçlık almış 🤣