@Guzellik ah ya annem hanımlığını bozma demese sürekli aa nerene tıkıycan onu dicektim içimde kaldı😂😂
    @Tlaytas evet erkek adam bebek mi bakarmış demiş ve tıkaç almış postunu bile açtım bunun😂
    Guzellik hic kimse tabiki annelerimizin yerini alamaz. Ama her kaynana ayni olucak diye bir durum yok . cok sukur kaynanamdan yana hicbi skintim yok arkadas gibiyiz. Ama kendi annem gibi asla olamaz onun sevgisi hep farkli
      Guzellik 😂 annesi başka şehirde oturuyo her girişimle oğlumla bi uyuyamadım diyo bir gün sinirlenip al yat doya doya dicem neyse deyip geçiyorum sanki tek erkek onların var
        Sevdaliza kiz buyumu yapti napti acaba allah bildiği gibi yapsın bunları ama bak sana bişey diyim mi benim eşimde öyleydi ama sonra çok değişti bence seninkide değişçek bak görürsün sadece sen biraz baskın olman gerek bence
          Ceylanarc omlarında işleri zor kız e menapoza giriyorlar 😂😂😂 Ateş falan basıyor e kocalarıyla uyusunlar madem iyi olur bence 😂😂
            Guzellik Tabiki de insanın kendi annesi gibi olmaz ama oda anne bizlerde anne olucaz herkes bir olmayabilir ama ikinci bir anne eşim benim aileme o kadar iyi davranıyor ki kendi annesi babası gibi her dertlerine koşuyor kendi abisi gibi ablası gibi ablama abime güzel davranıyor kaldım ben niye yapmıyim ki bunu
            Kayınvalidem ikinci annem kendi annemon yerini asla kimse tutmaz ama oda anne bana evladı gibi davranirken ben sırt cevirmem
            Rüyamda afedersiniz çilek gördüm canım nasilda çekti eşim kayinvalideme söylemiş
            Kayınvalidemde kayınpederime söylemiş bı hafta adamcağız çilek aramış benim için
            Sağolsun bu ilk değil bı çok isteğini eşim çalıştığı için geç saatte bulamayacagi için kayınpederim bulup getiriyor bı sürü çilek almış 😔
            Böyle insanlara kötü mü davranılır sevilmez mi kendi evlatlarina nasıl davranıyorlarsa banada öyle davranıyorlar sagolsunlar Rabbim bozmasın insallah 🤲🏼
            Herkese nasip etsin 🤲🏼
              @Ceylanarc azıcık samimi olunca hemen ayarı kaçırıyor benimkide.sagolsun kayınpeder susturuyor.yoksa sebzeyi meyveyi aldığım yere bile karışıyor.
                Sevdaliza Kuzum şimdi nasıl örnek versem mesela sen bir örnek ver ben sana şöyle yap bence diyim ? Yaşadığın bir konu olabilir vs vs
                  NurDemir 2 senelik evliyim ilk sene samimi oluyum ıyi oluyum dedim daha 1 yıl dolmadan hastanelik oldum sayesinde tabi sonra aklım başıma geldi şimdi mesafe anneler gününde bile aramadım haketmiyomuş çünkü zamanında yaptım da ne oldu mesafe en iyisiymiş canım
                  Guzellik altlı üstlü oturuyoruz ailesi birbirine çok sıkı sürekli gelip giderler bende yalnız olmayı severim eşim beni bırakıp anasıyla gider hep anasının bacısının sözünü dinler mesela bizim düğünde 100 milyarlık takı takıldı ve vermediler bende o kadarlık takı olduğunu yemi öğrendim zengin bi aileler al anlattım kabaca işte ilerle sen bunlardan kaynanam 39 yaşında bu arada genç cahillerden aşırı sırcı hiçbirşey paylaşmaz bende ama bendem sürekli öğrenmeye çalışır
                    Annesininbalbocugu Kuzum o senin kaderin kısmetinde olan birşey çoğu gelin şanssız bu konu da bunu yüzlerce binlerce insan söylüyor gerçekten iyi davransalar bu gelinler İnan omlarda iyi davranır bu tamamen iyi insan meselesi hani derlerya allah iyi insanlar la karşılaştırsın diye heh aynen öyle sen şanslısın sadece hep te öyle ol inşallah kimse acı çekmek için evlenmiyo Eminimki daha kötüleri bile vardır ..
                      Sevdaliza Kuzum birincisi eşini kesinlikle malı mülkü ve şanıyla elinde tutuyor ailesi hani resti çekse tek başına bir hiç kalacağını düşünüyor bence eşin ve sürekli hergün de dolduruşa getiriyor bence onu ailesi sürekli işlenen biri ne yapar ters teper bu böyledir ayrıca zengin dediğin an paranın her kapıyı açtığını da unutmamanı tavsiye ederim şimdi para varsa herşey yaparlar gider okutur üfleyip kendine bağlar ama günahını hiç düşünemiyorum bile sen sanırım durumu normal olan birisin ve eşinin ailesi olanakları çok yüksek sana göre ve sanırım Doğu lu mu Bunlar ? Çünkü onlar da çok oluyor böyle şeyler
                        @Ceylanarc kesinlikle haklısın canım.beni de soğuk ve alıngan olarak görüyorlar ama umrumda değil.varsın öyle desinler yüz göz olmaktan iyidir
                          Guzellik durumumuz normal standartların çok çok üstünde evde eşyalarımızdan tut yediğimiz içtiğimize kadar tabi ben bunlarla övünmüyorum işte bitersen iyi olunca bitersen kötğ oluyor kaynana kötü yaptı şartlarımız çok iyi olsa ne yazar