Kaynana
Guzellik bzm aramizda kotu
Guzellik bence insanın kendi annesinin yerini kimse tutamaz o çok iyiyiz diyenler sonradan pişman oluyo dediklerine hep yani benim çevremdekiler öyle oldu hep bende hiç iyi değilim kaynanamla son 1 senedir toplasan 3 kere anca konuşmuşuzdur annemin yerine asla koymam kaynanamı
Sevdaliza o nasil bir koca girtlaklamiyonmu lafa bak ya annesiymisde bilmem neymis ananada sanada baslarim deseydin keske aglicana
Buseamaikizlerburcu herşey dedim kapı orda dedi
NurDemir 😂😂 bende aynıyım valla en güzeli mesafeli olmak gerçi oldum da ne oldu yine taktı bana sonunda çileden çıkarttı
Buseamaikizlerburcu hayirdir kuzum sizin niye kotu:(
Guzellik hic kimse tabiki annelerimizin yerini alamaz. Ama her kaynana ayni olucak diye bir durum yok . cok sukur kaynanamdan yana hicbi skintim yok arkadas gibiyiz. Ama kendi annem gibi asla olamaz onun sevgisi hep farkli
Guzellik 😂 annesi başka şehirde oturuyo her girişimle oğlumla bi uyuyamadım diyo bir gün sinirlenip al yat doya doya dicem neyse deyip geçiyorum sanki tek erkek onların var
ayguntugce aynen Kuzum doğru
Guzellik Tabiki de insanın kendi annesi gibi olmaz ama oda anne bizlerde anne olucaz herkes bir olmayabilir ama ikinci bir anne eşim benim aileme o kadar iyi davranıyor ki kendi annesi babası gibi her dertlerine koşuyor kendi abisi gibi ablası gibi ablama abime güzel davranıyor kaldım ben niye yapmıyim ki bunu
Kayınvalidem ikinci annem kendi annemon yerini asla kimse tutmaz ama oda anne bana evladı gibi davranirken ben sırt cevirmem
Rüyamda afedersiniz çilek gördüm canım nasilda çekti eşim kayinvalideme söylemiş
Kayınvalidemde kayınpederime söylemiş bı hafta adamcağız çilek aramış benim için
Sağolsun bu ilk değil bı çok isteğini eşim çalıştığı için geç saatte bulamayacagi için kayınpederim bulup getiriyor bı sürü çilek almış 😔
Böyle insanlara kötü mü davranılır sevilmez mi kendi evlatlarina nasıl davranıyorlarsa banada öyle davranıyorlar sagolsunlar Rabbim bozmasın insallah 🤲🏼
Herkese nasip etsin 🤲🏼
Kayınvalidem ikinci annem kendi annemon yerini asla kimse tutmaz ama oda anne bana evladı gibi davranirken ben sırt cevirmem
Rüyamda afedersiniz çilek gördüm canım nasilda çekti eşim kayinvalideme söylemiş
Kayınvalidemde kayınpederime söylemiş bı hafta adamcağız çilek aramış benim için
Sağolsun bu ilk değil bı çok isteğini eşim çalıştığı için geç saatte bulamayacagi için kayınpederim bulup getiriyor bı sürü çilek almış 😔
Böyle insanlara kötü mü davranılır sevilmez mi kendi evlatlarina nasıl davranıyorlarsa banada öyle davranıyorlar sagolsunlar Rabbim bozmasın insallah 🤲🏼
Herkese nasip etsin 🤲🏼