Guzellik sürekli böyleydi ve artık değişmezde 9 ay oldu evleneli adamı bıraksak yukarda anasında yatacak o derece öğle yemeğine gelir direk yukarda yer haber bile verilmez bana altlı üstlü oturuyoruz görümce desen aynı hepsi aynı kafadan salaklar sürüsü
    Guzellik bence insanın kendi annesinin yerini kimse tutamaz o çok iyiyiz diyenler sonradan pişman oluyo dediklerine hep yani benim çevremdekiler öyle oldu hep bende hiç iyi değilim kaynanamla son 1 senedir toplasan 3 kere anca konuşmuşuzdur annemin yerine asla koymam kaynanamı
    NurDemir en güzelini yapıyosun kuzum valla öyle ol biz iyi oldukta noldu madalyamız mı var gebermiyorlarda 😂yok anam kötüye bişey olmaz benim gibi kültürlü birini bile bozdularsa yazık yani
    NurDemir 😂😂 bende aynıyım valla en güzeli mesafeli olmak gerçi oldum da ne oldu yine taktı bana sonunda çileden çıkarttı
      LaLuna bence o kulak tukacını öldüğünde ona tıkayın masrafsız kaynana kız tıkacını bile almış oooh miiis 😂😂😂 hayali bile ne guzel dimi ama kotuye birsey olmuyor 😂😂
      Ceylanarc kopekte doguruyo kuzum ama annelik baska birsey onlar da bi hava erkek anasiyim sen kim kopek ya 😂
        @Guzellik ah ya annem hanımlığını bozma demese sürekli aa nerene tıkıycan onu dicektim içimde kaldı😂😂
          @Tlaytas evet erkek adam bebek mi bakarmış demiş ve tıkaç almış postunu bile açtım bunun😂
          Guzellik hic kimse tabiki annelerimizin yerini alamaz. Ama her kaynana ayni olucak diye bir durum yok . cok sukur kaynanamdan yana hicbi skintim yok arkadas gibiyiz. Ama kendi annem gibi asla olamaz onun sevgisi hep farkli
            Guzellik 😂 annesi başka şehirde oturuyo her girişimle oğlumla bi uyuyamadım diyo bir gün sinirlenip al yat doya doya dicem neyse deyip geçiyorum sanki tek erkek onların var
              Sevdaliza kiz buyumu yapti napti acaba allah bildiği gibi yapsın bunları ama bak sana bişey diyim mi benim eşimde öyleydi ama sonra çok değişti bence seninkide değişçek bak görürsün sadece sen biraz baskın olman gerek bence
                Ceylanarc omlarında işleri zor kız e menapoza giriyorlar 😂😂😂 Ateş falan basıyor e kocalarıyla uyusunlar madem iyi olur bence 😂😂
                  Guzellik Tabiki de insanın kendi annesi gibi olmaz ama oda anne bizlerde anne olucaz herkes bir olmayabilir ama ikinci bir anne eşim benim aileme o kadar iyi davranıyor ki kendi annesi babası gibi her dertlerine koşuyor kendi abisi gibi ablası gibi ablama abime güzel davranıyor kaldım ben niye yapmıyim ki bunu
                  Kayınvalidem ikinci annem kendi annemon yerini asla kimse tutmaz ama oda anne bana evladı gibi davranirken ben sırt cevirmem
                  Rüyamda afedersiniz çilek gördüm canım nasilda çekti eşim kayinvalideme söylemiş
                  Kayınvalidemde kayınpederime söylemiş bı hafta adamcağız çilek aramış benim için
                  Sağolsun bu ilk değil bı çok isteğini eşim çalıştığı için geç saatte bulamayacagi için kayınpederim bulup getiriyor bı sürü çilek almış 😔
                  Böyle insanlara kötü mü davranılır sevilmez mi kendi evlatlarina nasıl davranıyorlarsa banada öyle davranıyorlar sagolsunlar Rabbim bozmasın insallah 🤲🏼
                  Herkese nasip etsin 🤲🏼