Merhaba sevgili anneler.
Bende bugün gebe olduğumu öğrendim fakat tam anlamıyla sevinemedim çünkü doktor kesenin düzgün olmadığını söyledi fasulye tanesine benziyor şekli hatta daha da uzun diyebilirim. Kalp atışını da duyamadık 2 hafta sonra gel dedi bana. Düsük riski varmış ve az önce kahverengi akıntım oldu. Kendimi peçete ole sildiğimde pıhtı bulaştı. Sizce normal mi yoksa dusuk belirtisi mi yardım edin :(
    Tugbik doktorunuz ilaç verdi mi bence doktora gidin en azından düşüğü önleyecek birşeyler verir
    Bugün sabah doktora gittim folik asit verdi sadece ben zaten kullanıyordum, 2 hafta bekleyeceğiz dedi. yanı gebelik başlangıcında kahverengi akıntı normal mi acaba basına gelen kişiler var mıdır
      Tugbik başına gelen kişi çok ama bu normal bir durum değil düşük önleyici ilaçlar kullanılıyır bu süreçte doktorunuza ulaşmanız gerekiyor
      Tugbik normal değil ben yaşamadım ama yaşayanlara şahit oldum böyle durumlarda düşük önleyici ilaç iğne veriliyor yani 2 hafta bu tedirginlikle duracağına acile git orada bile müdahale ederler kaç haftalik hamilesin
      Tugbik . Kanama bu, herkeste aynı sebepten olacak gibi bir durum yok. Acil görüşün doktorunuzla..
      Eşimin vardiyadan gelmesini bekleyeceğim maalesef 12 de gelecek.
      Be kaçı haftalık hamile olduğumu da söylemedi doktor bende o telaşla sormayı unuttum çünkü bende mitral kapak yetmezliği de var ve doktor sekli düzgün değil diyince unuttum kendi de söylemedi maalesef. Ultrasonda da yazmıyor sanırım
        Tugbik başka bir doktora gitme gibi ihtimalin varsa gitmeni öneririm 😕
        Öyle yapacağım teşekkür ederim 🙏🏻
        Tugbik benimde başıma geldi geçen hafta 5 haftamızdı progestan verdi doktor
        Tugbik benimde 10 Kasım senin kesen gözükmüş benim daha gözükmedi bile🙈
          Bende tekrar görüneceğim umarım kötü bir durum yoktur. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
          Tugbik pıhtı geldi diyorsunuz bir taksi cagırıp gidin bence hemen düşük başlangıcıysa bir serum bir iğne birsey yaparlar eşinizi beklemeyin lütfen
          Enemel 4 gün var aramızda :) göründü ama düzgün değilmiş çok üzüldüm bu yüzden
            Düşük önleyici ilaç falan yok düşük olacaksa eğer doktorlar hiç bişey yapamaz ilaçlar da. Eğer bebek sağlıklıysa kolay kolay düşmez sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanır genelde. Benimde 7. Haftamda kanamam oldu profa gittim bol su iç ve dinlen dedi Protestan vereceğim ama onun fazla bi etkisi olmaz dedi yani herşey nasip canım stres yapma hayırlısı
              Tugbik üzülme canm daha gebeliğin çok başındayız ama doktora muhakkak gitmelisin