Gebelik kesesi düzgün değilmiş ve kahverengi leke
Asiiye Çok sağ ol allah razı olsun canım. 5 yıldır evliydi 3 tane dusuk yaptı son düşüğü 8 aylıkken karnında öldü. Kan uyuşmazlıkları vardı eşiyle. Sürekli iğne serum.
Son 4.hamileliğinde yuksek tansiyon vardı baya riskliydi yani. Ve baya da kilo almıştı onu son gördüğümde. Doğumdan 2 gün önce yine yüksek tansiyondan hastanede yattı 3 gün. Eve gittiği gün doğum başladı sezeryanla doğum yaptı. Bebek 8 aylık olduğu için kuvesdeydi. Onu emzirmeye daha bir kere gitmişti 2. Gidişinde evin önünde yığılmış kalmış. Yine de beni kızıma götürün diyordu. Yani olacağı varmış demek vadesi bukdarmis. Kan sulandırıcı da içiyordu.
Kanda pıhtılaşma olmuş oda kalbe yakın bir damarsa. Kriz geçirdi yani.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sizleri tek nefeste kurtarsın. İnsallah ♥️♥️
Son 4.hamileliğinde yuksek tansiyon vardı baya riskliydi yani. Ve baya da kilo almıştı onu son gördüğümde. Doğumdan 2 gün önce yine yüksek tansiyondan hastanede yattı 3 gün. Eve gittiği gün doğum başladı sezeryanla doğum yaptı. Bebek 8 aylık olduğu için kuvesdeydi. Onu emzirmeye daha bir kere gitmişti 2. Gidişinde evin önünde yığılmış kalmış. Yine de beni kızıma götürün diyordu. Yani olacağı varmış demek vadesi bukdarmis. Kan sulandırıcı da içiyordu.
Kanda pıhtılaşma olmuş oda kalbe yakın bir damarsa. Kriz geçirdi yani.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sizleri tek nefeste kurtarsın. İnsallah ♥️♥️
Ceyceys benimki de 3 gün geldi. Dediğin gibi çamur gibi bir tükürüktende az. Şimdilik sadece beyaz akıntı geliyor. Doktor bana dusuk tehliken var demedi ben sordum kafa salladı. Acaba her ihtimale karşın mi kafa salladı bilmiyorum. Doktorlar hep en kötü ihtimali söyler ya. O yüzden başka doktora gideceğim çok teşekkür ederim
yengecizm Canım geçen ay bende şiddetli bir adet yaşadım ilk gün.
Adetim 4 gün sürdü ve çok az leke olarak gelmişti. Bende mi acaba geçen ay kimyasal diye düşünmüştüm.
Bu ayda kan gibi değil hafif kahverengi bir leke geldi sadece. Adetten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ve keseyi gormuştum canım
Adetim 4 gün sürdü ve çok az leke olarak gelmişti. Bende mi acaba geçen ay kimyasal diye düşünmüştüm.
Bu ayda kan gibi değil hafif kahverengi bir leke geldi sadece. Adetten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ve keseyi gormuştum canım
Mela Ben 3 ay önce normal kontrol için gittiğimde doktoruma danışmıştım oda derhal ilacı bırakacağımı söylemişti bende 3 aydir içmiyorum. Ama gebe olduğumu öğrendiğimden beri kalbim daha fazla sıkışıyor ve çarpıntım daha fazla artıyor. Bakalım su yumurta elimden geldiğince tüketiyorum insallah düzelir 😇
Havvakml doktorunuzun yaklaşımına sasirdim açıkçası bende profesör ve yardımcı docente gidiyorum 8. Haftaya girdik gecen gun kahve kanamam geldi ve doktorum 3 gun yatis verdi hastamede yattım progestan iğne ve düşük önleyici iğneler yapıldı serum takıldı ve çok şükür ki kanamam sürmedi.insalalh sağlıkla kucağınıza alırsınız. Sagliksiz gebelikler kimyasal gebelik olarak adlandırılıyor ki oda 7. Haftaya kadar sürmüyor aslında kalp atisini bile göremeden vücut atıyor.
Tugbik insalah sağlıkla kucağınıza alirsiniz🙏🙏
Alp-oyku123 Rabbim sağlık versin gerisi boş. Çok sevindim senim adına umarım hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağına alırsın.
Bakalım bende şaşırdım doktora o an heyecanla korkuyla çıktım ama başka doktora gidecem insallah herşey normaldir 🙏🏻
Bakalım bende şaşırdım doktora o an heyecanla korkuyla çıktım ama başka doktora gidecem insallah herşey normaldir 🙏🏻
Tugbik rabbim kimseye yasatmasin cok zor ya doyamadan evladına hasret gitmis mekani cennet olsun... Kızım olucak allahın izniyle kaybettigim ikizlerimin ikisi de erkekti insallah bu sefer saglicakla kucagimiza alirz bende bu 3. Gebeligim kan sulandirici igne vurunuyorum test yaptirmadim pihtilasma var mi diye 2. Dusukten sonra veriyorlarmis
Tugbik canım benim fazla yorma kendini yat dinlen
Alp-oyku123 bende şaşırmıştım ilgisiz gördüm ama araştırdım dinlediğim günler ve eğer düşük yaşanacaksa hiç bi ilacı yokmuş Protestan bi nevi boş göndermemek için veriliyormuş ki öyle de peogrwtan kullandığı halde kanaması devam edip düşğk yapanlar var çok şükür ben atlattım 18 haftalık olduk darısı sizlere inşallah herşey allahtan nasip yaZmışsa olur
Tugbik Allah razı olsun rabbim gönlümüzé göre verdi burda bizim gibi zor hamilelik gecirene ve tüm isteyenlere annelik babalık duygusunu yasatmayı nasip etsin hayırlısıyla saglıkla gelsin bebisler hepimiz allaha emanet ona sıgınıyorz bu sefer inanmak istiyorum olacak insallah nasıl diyim simdi noluck kac haftaya gelicz ne yasayacagiz bilmiyorm yanimda kokusunu icime cekecekmiyim o gün gelicek mi bu sorular uzakti bak yanimdasin kollarimdasin allahın izniyle deriz insallah... Allah kimsenin emeklerini boşa cikartmasin
Tugbik benm kalp problemim yok ama gebelikte taşıkardi çıktı 140 oluyordu nabzim hastanede yattım en düşük 110 oluyor yani önemli bir detay heralde ki beni yatirdilar bi süre sende dikkat et canım. Süt günde en az 3 bardak iç ilk haftaların sana ve bebeğine iyi gelecek folik asiti sakin aksatma. İnşallah yoluna girer tatlm