Havvakml Tabi herşeyin hayırlısı. Maalesef kaynanamlarla beraber yaşadığım içinde stres yapmamak elde değil
    Enemel evet veriyorlar eli boş göndermeyelim bişeyler yapmaya çalışalım diye aç yotubede dinle Protestan mı engelliyor düşüğü.
      Havvakml dr Kaan Kocatepe’yi dinledim az önce kanaması olan anne adaylarının kullanacağı faydalı bir ilaçtır düşük tehlikesini Öner diyor
        Tugbik canım herşey nasip dediğim gibi bende yaşadım adet gibi olmuştum ama çok şükür geçti. Senin yapman gereken stres yapma dinlen bol su iç ve müsait olduğun zaman da doktora görün yani erteleme
          Havvakml evet ama biz bebeğin sağlıklı olup olmadığını anlayamayız ki birde şöyle birşey var doktorda bunu hemen göremez çünkü erken gebeyiz biz benim kanamam oldugunda utrasonda kesem gözükmedi bile
          Eftelya

Tugbik normal tabiki ben 7+4 üm gebeligim başladı başlayalı akıntımda var parçada geçti ve bir avuç kadar kan bile geçti benimde ilk gebeligim bende çok korktum ama akıntı başka tarfatan yani adet dönemiyle alakalı geliyomuş korkma sakin ol ve iyi bi doktora görün ben kötü doktora gittim ilk beni mahfetti ne kadar ahladım araştırdım iyi bi doktora gittim bi sıkıntı yok çok şükür korkma sakin ol
          Çok teşekkür ederim hepinize bu ilacı ilk defa duydum doktor yazmadı ama bana. Herşeyin hayırlısı olsun suan uzanıyorum leke devam ederse gideceğim hemen bu gece
          • Mela bunu yanıtladı.
            Tugbik canım bende yaklasik 3 ay önce bebegimin kalp atisi olmadigu icin kurtaj oldum.asil demek istediğim bebek sagliksiz ise dr um 15 gun icinde kanama baslar ve düşük olmaya baslar demişti. Yani ben kalp atisi olmadigu icin hazirlikliydim ve dedigi gibi de oldu.rahim cok cok akilli bir organ sagliksiz bir durum varsa istediğin kadar progesteron vs vs alsan icsende rahim onu atarmis. Bunu birkac dr ben kurtaj olurken söylemişti. Uamrim insallah senin icin guzel hayırlı haberlerin olur.
              Havvakml benimde içim içimi yiyordu neden iğne vermedi neden serum takmadı diye doktoruma güvenmedim başka doktorlara da gitmiştim 15 gün yattım o süre de bütün doktorları dinledim araştırdım sonra içim rahatladı
              Canım olucagi varsa oluyor inşallah bebeğin tutunur sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yeni düşük ettim benimde ne ağrım vardı ne sizimm birden bir sabah lekelenme ile başladı sonra kanamaya dönüştü ben ihlaller olduğunu düşünüyorum bilmiyorum tabi benim düşüncem rabbim nasip etmedi herşey Allah'tan 4 gün kanamam sürdü ve 4. Gün düşük yaptım ilaç kullandım dinlendim hiç kalkmadim ama nasipte yoksa olmuyor inşallah senin bebeğin sana tutunur dua edicem senin icin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲 stresten uzak dur birde sana tavsiyem kafana takma
              Bende kötü bir doktora gitmişim sanırım beni pek bilgilendirmedi kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum. Suan tek korkum kesenin düzgün olmaması
                Sencer60 kesinlikle katılıyorum bana düşük yaparken ebe hemşire istediğin kadar doktor getiriyim başına dusucegi varsa düşer ne yaparsak yapalım demişti ve nasip olmadi rabbim saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
                Tugbik aa aynı gün sizinle benim. Hcg değeriniz kç çıktı? Telaşlanmayın bu arada inşallah önemli bi sorun yoktur
                  Tugbik bende de doktor ihmali vardi ilk gittiğimde follik asit vermedi bı sure sonra kanama ile gittim ilacı yine o vermedi bana sonra özel doktorda tedavi gördüm onlar herşeyi söyledi
                    Rabbim hepinizin gönlüne göre versin bu foruma ilk defa birşey yazıyorum ve Yanımda olduğunuzu görmek yalnız olmadığımı hissetmek içimi ferahlattı. 🙏🏻🌸
                    Sdy bana kan testi de yapmadi doktor çok garip ultrasonla baktı kesemi gördü hayırlı olsun dedi ama düzgün değil dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sadece.
                      Melekozge bana da folik asit verdi sadece. İnşallah sende sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz en kısa zamanda
                      Tugbik tam 5. Haftamda benimde olmuştu bende çok korktum ama ağrı yoksa hemen paniklemeyin bence bebek yerleştigi için plasenta falan oluşurken olabiliyomus bide koyu kahverengiydi benim 2 3 gün sürdü ara ara geldi doktor bi sorun yok dedi stres yaptıkça daha kötü olursunuz müsait olunca doktora gidersiniz bişey yoktur inşallah