35. Haftada bebeğim
Deletedmom_85 bnm bebiş bir hafta da büyük görünüyor ultrasnda valla yatmadan önce süt içiyorum önceden muzlu bebe bisküvili süt iciyodm kilo alsn die baktm hızlı kilo alıyor sadece süt icmeye basladim onun dışında her gün elma ayva yoğurt yumurta yiyorum kendim 11 kilo aldim 35. Haftaya kadar
- Düzenlendi
DCAN maşallah sübhanallah sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimiz. Bende 31+5 im 7 kilo almışım korkuyorum çok kilo alicam diye ama sırf bebiş kilo alsin diye tombili gibi yemeye başladım,😬 1 hafta gerilik var demişti çünkü doktor. Normal olsa kilosu pek takmazdim zaten de işte gerilik canımı sıktı 😭
Deletedmom_85 benim eşim ve ailesi uzun boylu boyu onlara cekmis sanırım inş çok uzun boylu olmz :)) bnm boyum 160
DCAN aaa evet o zaman babasinin genlerini almış boy konusunda. Bizim doktor da haftasından onde gidiyor boyu demişti o yüzden dedim benimkide mi uzun boylu olacak acaba diye. Bende 1,72yim bana çekti herhalde babamız standart ölçülerde çünkü ben normalin üstündeyim 🥹
Deletedmom_85 Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) bebege kilo aldiran şeyler yiyin muzlu bebe bisküvili süt karışımı yapip için muz kilo aldiriyor bebege sonra yumurta her gün bir tane haslayin mutlaka balik sevmiyosaniz omega 3 alın
Deletedmom_85 hayırlısı bakalım 🥹 anne babanın boyunun ortalarnda olur heralde genelde çocuklar öyle benim gorumcelerm benden uzun 170 falanlar eşim 187 kayın babam da uzun boylu kaynanam bnm boylarmda sadece :))
DCAN evet canım dediğin gibi her gün düzenli yumurta, ceviz, muz, kaşar, kabak çekirdeği falan yemeye çalışıyorum bebise kilo aldırıyor diye duymuştum bende. Doktorum zaten haftada 2 kere balık tüketmeye çalış protein ağırlikli beslen dedi. İnşallah almıştır bakalım bu hafta kontrolümüz var. Öneriler için de yinede teşekkürler ❤️ toz nesquik duydum bide pek sağlıklı olmasa da arada ondan da içiyorum 🙈.
DCAN AA öyle mi hakikaten ortası gibi bir şey olmuş sanki😬 sağlıklı gelsinler vaktinde gelsinler de biz onlarda başka bir şey istemiyoruzz ya
DCAN hiç belli olmuyor canım 40 ta doğup küveze giren de var gelişim ile alakalı birde Allah korusun doğumda bir sorun çıkarsa girer onun dışında girmiyor çok şükür
Deletedmom_85 hadi bakalım inşallah iyi kilo almıştır minnak 🥰😘
Melike_4949 inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir 🥹🤲
DCAN Amin inşallah canım ❤️🤲
DCAN inşallah canım🥹🧚🏻♀️
Deletedmom_85 mutii 🥹 kız kocaman olmuş ya bebiş 🥹🤍 sağlıkla gelsin minik
DCAN bende 35 haftaligim bugun aniden batma geldi ayakta duramiyorum sabah kalktığımdan beri sizde de oluyo mu acaba
Youngmotherr evet bebeğim kocaman oldu kuzucum az kaldı Allah’ın izniyle 🥹 hızlıca geçti hamileliğim kız bende anlamadım elhamdülillah
Deletedmom_85 Doğurdum diye hikayeni görücez yakında he 🥹🥹
Youngmotherr Allah’tan bir keder olmadığı sürece inşallah göreceğiz kuzuuumm az kaldı 🥹❤️
Metehanin_annesi bende oluyor ama hafif yürüyüş yapmak gerekiyomus bol bol