DCAN bunu en iyi doktor bilir ama haftanız şuan çokta erken sayılmaz eğer bebekte gelişimsel olark gerilik yoksa bir sorun olmaz merak etmeyin yine de bol bol dinlenin ne kdr kalırsa içerde o kdr iyi

• DCAN bunu yanıtladı.
  • DCAN bunu beğendi.

DCAN iğne de yapılmış bence korkmayın 35 siniz zaten 37 ye gelince normal doğum sayılıyor içiniz rahat olsun kiloyla falan alakalı değil bebeğin küvez de kalması maşallah bebeğinizin boyu kilosu da iyi bence doktorunuz sıkıntı yok diyorsa korkmayın

DCAN merhaba 32. Haftada kaç kg dur bebeğiniz hatırlıyor musunuz acaba

• DCAN bunu yanıtladı.

Xxxmelodi666 teşekkür ederim cevabınız için inşallah vaktinde gelir dunden beri sırt ağrım var bacaklarima vuruyor ağrı

Cemree995 32. Haftada 1960 kg 4 gün sonra 2400 demisti doktorum o zamn boyu da 48cm di şuan 2900 boyu 51 cm

DCAN benim se 35. haftada 2900 gr ve 51 cm idi oğlum yarın 36 da tekrar randevum var bakalım kaç olmuş🥹

• DCAN bunu yanıtladı.

DCAN 4 günde 440 Gr nasıl aldirabildiniz beybinizee ne yediniz içtiniz bize de söyleyin yaauuv🙃 sizin kiz doğana kadar 53-54 cm olur gibi geldi bana. Maşallah
          Bende benim beybime uzun olur diyordum 30.haftada 41cm di ama sizin 32.haftada 48miss😬

• DCAN bunu yanıtladı.

feridedmt ikimizin aynıymış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Deletedmom_85 bnm bebiş bir hafta da büyük görünüyor ultrasnda valla yatmadan önce süt içiyorum önceden muzlu bebe bisküvili süt iciyodm kilo alsn die baktm hızlı kilo alıyor sadece süt icmeye basladim onun dışında her gün elma ayva yoğurt yumurta yiyorum kendim 11 kilo aldim 35. Haftaya kadar

DCAN maşallah sübhanallah sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimiz. Bende 31+5 im 7 kilo almışım korkuyorum çok kilo alicam diye ama sırf bebiş kilo alsin diye tombili gibi yemeye başladım,😬 1 hafta gerilik var demişti çünkü doktor. Normal olsa kilosu pek takmazdim zaten de işte gerilik canımı sıktı 😭

Deletedmom_85 benim eşim ve ailesi uzun boylu boyu onlara cekmis sanırım inş çok uzun boylu olmz :)) bnm boyum 160

DCAN aaa evet o zaman babasinin genlerini almış boy konusunda. Bizim doktor da haftasından onde gidiyor boyu demişti o yüzden dedim benimkide mi uzun boylu olacak acaba diye. Bende 1,72yim bana çekti herhalde babamız standart ölçülerde çünkü ben normalin üstündeyim 🥹

• DCAN bunu yanıtladı.
                  • DCAN bunu beğendi.

Deletedmom_85 Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) bebege kilo aldiran şeyler yiyin muzlu bebe bisküvili süt karışımı yapip için muz kilo aldiriyor bebege sonra yumurta her gün bir tane haslayin mutlaka balik sevmiyosaniz omega 3 alın

Deletedmom_85 hayırlısı bakalım 🥹 anne babanın boyunun ortalarnda olur heralde genelde çocuklar öyle benim gorumcelerm benden uzun 170 falanlar eşim 187 kayın babam da uzun boylu kaynanam bnm boylarmda sadece :))

DCAN evet canım dediğin gibi her gün düzenli yumurta, ceviz, muz, kaşar, kabak çekirdeği falan yemeye çalışıyorum bebise kilo aldırıyor diye duymuştum bende. Doktorum zaten haftada 2 kere balık tüketmeye çalış protein ağırlikli beslen dedi. İnşallah almıştır bakalım bu hafta kontrolümüz var. Öneriler için de yinede teşekkürler ❤️ toz nesquik duydum bide pek sağlıklı olmasa da arada ondan da içiyorum 🙈.

• DCAN bunu yanıtladı.
                        • DCAN bunu beğendi.

DCAN AA öyle mi hakikaten ortası gibi bir şey olmuş sanki😬 sağlıklı gelsinler vaktinde gelsinler de biz onlarda başka bir şey istemiyoruzz ya

DCAN hiç belli olmuyor canım 40 ta doğup küveze giren de var gelişim ile alakalı birde Allah korusun doğumda bir sorun çıkarsa girer onun dışında girmiyor çok şükür

• DCAN bunu yanıtladı.
                          • DCAN bunu beğendi.