Esramydn Tuce07 4+4 de gittim keseyi göremedi herkes test yapıp hamileyim diye gidiyormuş kanda çıktı sonradan 5 haftada gördü keseyi herkeste değişiyor demekki çok ilginç
Tuce07 Esramydn demekki değişiyor ilk bende testte gördüm sonra kan ve ultrosonla baktılar şimdi kalp atışı için bekliyorum 6 ,7 haftada gidicem inşallah onu da duyarız 🙏
Brcmlh Rahmim tersmiş 4+5 de alttan ultrasonla keseyi gördük üzerinden 14 gün geçti yarın tekrar gideceğim kalp atılını duyarız demiştii inşallah duyarım
K-1997 myavocado merhaba bende bugün 5+0 ım 3 ocakta randevum var inşallah keselerimizi sağlıkla görürüz
K-1997 Alışveriş yapmak istiyorum duramıyorum sizde de varmı aynı durum 👶 @Sedoliko acaba birer emzik mü alsak erken ama daha demi
Sedoliko K-1997 ay bende durmadan bebek eşyalarını favorilere eklemeye başladım 🙈😀 bugün neredeyse bebek arabası alacaktım eşim zor tuttu , dur bi bebeği görelim hayırlısı ile öyle alırsın dedi 🙈😀
prensesannesi_2227 ayanarta1 bn 4 haftalıkken öğrendim 2.gebelıgm vucudumdakı degısıklıkten anladım.sonra randevu aldm gttım 5 haftada kese gorduk 7+3de kalp atısı duyduk smdi 10 haftayım 2 hafta sonra 2li tarama testıne gdcm bakalm hayırlısı bnm doğum temmuz gözükyo ama snrm hazıran gıbı alırlar dıye dusunyorm.38 olunca kızımda gebelık zehrlenmesı yasadm umarm bunda saglıklı oluruz 🤗
ayanarta1 prensesannesi_2227 inşallah sağlıkla geçer 7 haftadan sonra gittmediniz mi tekrar hastaneye
TazeAnne02 prensesannesi_2227 ben de bugün 10+3 oldum ama hesaplamama göre temmuz sonu oluyor doğum yanlış mı hesapladım siz Haziran demişsiniz
prensesannesi_2227 ayanarta1 en son 8+3de gttım sol taraf agrısıyla bıde tahlıl yaptılar onları gostermete gtmestm sukur bı skntı yoktu smdi 12 haftada 2lı taramaya gdcm özele
Sedoliko K-1997 kız dur hayırlısı ile kalp atışını duyalım sağlıklı olduğunu Allahın izniyle öğrenelim. Öyle alırız 🙈😀 cybex diye bir markanın arabasını beğendim 🙈😀
K-1997 Sedoliko inşallah inşallah kuzucum valla çok heycanlıyım çarşamba randevum biran önce gitmek istiyorum hastaneye benim belirtilerim kayboldu ya kötü bişey yoktur umarım
Sedoliko K-1997 hiç kötüyü çağırma , bence kötü bir şey yok. Bende de aksine öyle bir regl sancım varki anlatamam , sanki her an olacak mısım gibi. Sancıdan uykundan uyanıyorum 🥺🥺 İnsallah ikimizinde normaldir 🙏🏼
K-1997 Sedoliko inşallah kuzum her bünye aynı olmaz bundan sonra doğurana kadar hep bi telaş içinde olacaz analık duyguları yüklendi artık bize rabbim evlatlarımızı bize sağlıkla bağışlasın inşallah dua dan başka çaremiz yok 🥰🥰 farkındayım ama evhamsız da duramıyorum