ayanarta1 Arkadaşlar sizde durumlar nasıl kalp atışı kese neler gördünüz ne belirtiler yaşıyorsunuz ben kafamı kaldıramiyorum anı hareketlerde başım dönüyor ve bel ağrım var
mirzam11 ayanarta1 daha hiç gitmedim 6 haftalıgım 7+1 olduğumda yani haftay pazartesi o zaman gideceğim baş dönmem cok
Sevinc-Berna87 ayanarta1 bende 5+0 olduk bugün gitmedim doktora 7 haftalik olduktan sonra gidicem randevü aldim bu arada progestan folik asit ve magneziyum kullaniyorum hic bi belirtimde yok pozitif test ve adet gecikmesi haric 🤣🤣
HayaLim_Panbik ayanarta1 canim cuma gittim 6 hafzalik hamilesin dedi. Keseyi gorduk daha bebisimi goremedik. Normal dedi cok kucul dedi. Yeni yilda gel dedi. Agustosun kaci dogum kizlar. Aslan burcumu olacak simdi:")
Nurci ayanarta1 merhaba ben şuanda 5.haftadayım karın ve kasık ağrısı çok fazla var dün gittim ama henüz kese görünmedi Perşembe sabah tekrar gidicem
ayanarta1 mirzam11 uygulamada size bezelye mi diyor 😂 bende bezelye çıkıyor ama fasulye çıkanda var sanırım 6 haftalikta
Tuce07 Sevinc-Berna87 seninle ay durumdayım bizde 5+0 olduk bugün benimde elimde test var ve kan verdim sadece keseyide gördük 4+4 de henüz içi boştu biraz 6,7 hafta olunca gidicem bende inşallah olumlu olur 🙏
ayanarta1 Sevinc-Berna87 bende aslında 7de gidecektim ama daha önceki gebeligmde düşük riski olunca erken gitmek istedim içim rahat etmedi
Meltem3421 Sevinc-Berna87 bende bugün 5+0 oldum ben çok bel agrısı ve kasık agrısı yaşadım 2 hafta boyunca ama çok şükğr oda geçti kaçıncı hamileliğiniz acaba 🙃
Yenidenanne_ Sevinc-Berna87 bende 5 haftalığım test pozitif 5 gün gümüm geçti ☺️Pazartesi sağlık ocağına kan vericem doktora da kalp atışlarını duymak için geç gitmeyi düşünüyorum
myavocado Tuce07 benim bugün 4+5. Kese için 2 ocakta çağırdı dr. Sizin kese karın ultrasonu ile mi görüldü
Esramydn Tuce07 4+4 de gittim keseyi göremedi herkes test yapıp hamileyim diye gidiyormuş kanda çıktı sonradan 5 haftada gördü keseyi herkeste değişiyor demekki çok ilginç
sevgininpitircikleri Çarşmba günü 6+3 kalp atışı duydum çok şükür aslında adet tarihime göre 7+6 ama doktor geç döllenme dedi
Kuboss-98 sevgininpitircikleri bende 6+1 bugün, sata göre 7+1 ama benim de geç döllenme olmuş. 4+6 da keseyi gördük. Cuma günü kalp atışı için gidicem bakalım. İki gündür midem bulantılarım başladı yavaştan. Belim ve kasıklarım çok ağrıyo
Brcmlh 4+5 de keseyi gördük 7. Haftada kalp atışı için gideceğim. Ara sıra karnımda batma gibi bişey oluyor ama çok şiddetli olduğu söylenemez. Onun dışında herhangi bir belirti yok, 🤷🏼♀️
Tuce07 goktugalpmom merhaba keseyi gördüğüm aynı gün kan aldılar ve 5390 çıktı beta ve kesenin sağ tarafta olduğunu söyledi
Maryhoney ayanarta1 ilk oğlumu 19 Ağustos da doğum yaptım resmen sıcaklarda sistim mahvoldum bı daha tövbe dedim aklıma anılarım geldi 😁
Nerisnefes Maryhoney ay bende iki dogumu agustosta yaptim adana gibi bir yerde diyordumda bir daha asla yazhamilelik sonunu denk getirmem yine oyle oldu napalim gercekten cok zor oluyor yazin nefes alamiyor insan ve bende gecen hafta persembe gittim kontrole normalde 8+2dim doktor olcumlere gore bebek 6+4 dedi endiselendirdu biraz ama cok sukur kalp atisi duyduk kalp atisi varsa korkulacak bisey yok ama 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Maryhoney ayanarta1 vallahi kısa tayt terlikle geçirdim 3 ayımı sistim herkesin gebeliği farklıdır tabi de 22 haftalık hamileyim şimdi Nisan sonu denk getirdim😁