Aylinsnc Busraoz ben 5+5 teyim aynı durum bende de var sabah mide bulantısıyla uyanıyorum tüm gün devam ediyor
Esramydn Tuce07 4+4 de gittim keseyi göremedi herkes test yapıp hamileyim diye gidiyormuş kanda çıktı sonradan 5 haftada gördü keseyi herkeste değişiyor demekki çok ilginç
Tuce07 Esramydn demekki değişiyor ilk bende testte gördüm sonra kan ve ultrosonla baktılar şimdi kalp atışı için bekliyorum 6 ,7 haftada gidicem inşallah onu da duyarız 🙏
Brcmlh Rahmim tersmiş 4+5 de alttan ultrasonla keseyi gördük üzerinden 14 gün geçti yarın tekrar gideceğim kalp atılını duyarız demiştii inşallah duyarım
K-1997 myavocado merhaba bende bugün 5+0 ım 3 ocakta randevum var inşallah keselerimizi sağlıkla görürüz
K-1997 Alışveriş yapmak istiyorum duramıyorum sizde de varmı aynı durum 👶 @Sedoliko acaba birer emzik mü alsak erken ama daha demi
Sedoliko K-1997 ay bende durmadan bebek eşyalarını favorilere eklemeye başladım 🙈😀 bugün neredeyse bebek arabası alacaktım eşim zor tuttu , dur bi bebeği görelim hayırlısı ile öyle alırsın dedi 🙈😀
prensesannesi_2227 ayanarta1 bn 4 haftalıkken öğrendim 2.gebelıgm vucudumdakı degısıklıkten anladım.sonra randevu aldm gttım 5 haftada kese gorduk 7+3de kalp atısı duyduk smdi 10 haftayım 2 hafta sonra 2li tarama testıne gdcm bakalm hayırlısı bnm doğum temmuz gözükyo ama snrm hazıran gıbı alırlar dıye dusunyorm.38 olunca kızımda gebelık zehrlenmesı yasadm umarm bunda saglıklı oluruz 🤗
ayanarta1 prensesannesi_2227 inşallah sağlıkla geçer 7 haftadan sonra gittmediniz mi tekrar hastaneye
TazeAnne02 prensesannesi_2227 ben de bugün 10+3 oldum ama hesaplamama göre temmuz sonu oluyor doğum yanlış mı hesapladım siz Haziran demişsiniz
prensesannesi_2227 ayanarta1 en son 8+3de gttım sol taraf agrısıyla bıde tahlıl yaptılar onları gostermete gtmestm sukur bı skntı yoktu smdi 12 haftada 2lı taramaya gdcm özele
Sedoliko K-1997 kız dur hayırlısı ile kalp atışını duyalım sağlıklı olduğunu Allahın izniyle öğrenelim. Öyle alırız 🙈😀 cybex diye bir markanın arabasını beğendim 🙈😀
K-1997 Sedoliko inşallah inşallah kuzucum valla çok heycanlıyım çarşamba randevum biran önce gitmek istiyorum hastaneye benim belirtilerim kayboldu ya kötü bişey yoktur umarım
Sedoliko K-1997 hiç kötüyü çağırma , bence kötü bir şey yok. Bende de aksine öyle bir regl sancım varki anlatamam , sanki her an olacak mısım gibi. Sancıdan uykundan uyanıyorum 🥺🥺 İnsallah ikimizinde normaldir 🙏🏼