Pamuk ben de öyle dua ettim onun adına ya inşallah kötü bir şey olmamıştır. Sen kaç haftalık oldun canım 28 e ulaştın mı?
Serklaj Gebeliği
Ebruli_08 bana sancı gibi gelmiyor bi yerini dayamış gibi ama geçmiyor da yani giderim mutlaka 😏 dualarım seninle kuzum inşallah biraz daha dayanacak minnoş 💕
Pamuk iyi maşallah çok şükür ilerlemiş baya Rabbim vakitlice kucaklamayı nasip etsin hepimize yaa
Kızlar benim ara ara kalbim çarpmaya başladım tansiyonum 10/5 9/6 11/7 hep normal ama nabzım 110/120 gidiyor bana çarpıntı yapıyor neden olur sizce
Midwife10 merhaba hanımlar,
Bende 2 gün önce Serklajımı oldum. Şuan 14+5 haftadayız ve bu Serklajlı 2. Gebeliğim, oğlumun Serklajını 20. Haftada acil olarak yapmıştık ve uzun bir zorlu sürecin ardından sağ salim kucağımıza aldık çok şükür. Şimdi 2. oğlumuz için aynı süreç başlamış bulunuyor, burada hep beraber sohbet ederek bu süreci sağ salim atlatırız inşallah.☺️
Meervemsi adalat nidicart kullanıyormusun
Hnd3535 zaten sürekli uzanıyoruz yattığımız yerden neden çarpıyor diye düşünüyorum ama 120 yi geçmedi dahaca o zaman normal
Hnd3535 110-120 de normal değil aslında benimde hem 100üstü gebelikte zaten taşikardi oluyor adalat nidilst kullanınca da oluyor ama aşırı varsa doktora görün çünkü bizim nabızımız bebeğinde etkiliyor
Hnd3535 en son hastane aramaya yeni doğan yoğum bakım aramaya çıkıcaklardı
Midwife10 kullanmıyorum