Hnd3535 Midwife10 normal insan için normal defter zaten. Ama gebelikte 110-120 normal karşılanıyor. Hersey normal diyip atlamamk lzm mutlaka doktora söylemekte baktırmakta fayda var
Hnd3535 Pamuk doğru doğru hatırladım smdiiiii.. inşallah kötü bişey yoktur Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın 😢
Gizemihsan Midwife10 bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda gidiyo progestanı bıraktırdı doktor 37 de dikişlerimi alıcakmış hızlıca zaman geçsin istiyorum
Midwife10 Gizemihsan benimde yarın var bizde konuşacağız bakalım bende çabuk geçsin istiyorum aklıma hep sen geliyorsun günümüz aynı ya😊
Sfyhtpglu Hnd3535 37/1 de alacak kuzucum dikişleri 36/6 da kesti progestanı 🥰 dikişleri alırız normal doğum beklicez dedi bakalım pazartesi gidicem 🫠 ayyy şeninde az kalmışşşş 🥰🥰🥰
Hnd3535 Sfyhtpglu ben öndeyim sanıyordum siz benmde önümdeymişsiniz :) Kolaylıkla olsun hepsi dikiş alınması, doğumunuz :) Sağlıkla alın kucağınıza inşallah Herkes vaktnde doğum yapsın lütfen kimse erken doğum yapayım fln demesin 🥰 değil mi 🙂
Sfyhtpglu Hnd3535 aminn inşallah rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin su gibi bir avazda inşallah 🥰