Ebruli_08 çok geçmiş olsun canım benimde ağrım var ama tek bi yerde göbek deliğimin üstü böyle devam ederse ben de gidicem acile Allah şifa versin sanada inşallah zamanında al bebeğini kucağına 🌺

Pamuk ben de öyle dua ettim onun adına ya inşallah kötü bir şey olmamıştır. Sen kaç haftalık oldun canım 28 e ulaştın mı?

seymakrky çok sağol kuzum dualarınıza talibim valla canım eğer geçmezse git mutlaka ben normal sandım ama sancıymış

Ebruli_08 bana sancı gibi gelmiyor bi yerini dayamış gibi ama geçmiyor da yani giderim mutlaka 😏 dualarım seninle kuzum inşallah biraz daha dayanacak minnoş 💕

Pamuk iyi maşallah çok şükür ilerlemiş baya Rabbim vakitlice kucaklamayı nasip etsin hepimize yaa

Kızlar benim ara ara kalbim çarpmaya başladım tansiyonum 10/5 9/6 11/7 hep normal ama nabzım 110/120 gidiyor bana çarpıntı yapıyor neden olur sizce

Midwife10 merhaba hanımlar,
              Bende 2 gün önce Serklajımı oldum. Şuan 14+5 haftadayız ve bu Serklajlı 2. Gebeliğim, oğlumun Serklajını 20. Haftada acil olarak yapmıştık ve uzun bir zorlu sürecin ardından sağ salim kucağımıza aldık çok şükür. Şimdi 2. oğlumuz için aynı süreç başlamış bulunuyor, burada hep beraber sohbet ederek bu süreci sağ salim atlatırız inşallah.☺️

Pamuk o galiba doğum yaptı yanlış mı hatırlıyorum ki

Hnd3535 En son 2. Serklaj olmuştu.Kanama geliyor yazmış daha bisey yazmamış.

Sfyhtpglu merhaba sizin dikişleri ne zaman alacaktı doktor? Ve progestanı ne zaman kesmşti. Bugun kontrolüm vardı dikişleri 38 gbi alayım doğmak isterse gelsin istemezse hafta içine sezeryana alayım dedi.. Bugün 36+2 yim bende şükür

Hnd3535 Yaklaşık 20 gündür girmemiş çok aktifti normal de.

Meervemsi 110-120 gayet normal ben 140ları gördüm 150 de gördüm. Doktor ekg çektirmemi istedi oda olumsuz degildi. Doktorda hamilelikten kalbe baskı artıyor dedi korkmayın uzanın öyle durumda

Hnd3535 zaten sürekli uzanıyoruz yattığımız yerden neden çarpıyor diye düşünüyorum ama 120 yi geçmedi dahaca o zaman normal

Hnd3535 110-120 de normal değil aslında benimde hem 100üstü gebelikte zaten taşikardi oluyor adalat nidilst kullanınca da oluyor ama aşırı varsa doktora görün çünkü bizim nabızımız bebeğinde etkiliyor

Hnd3535 en son hastane aramaya yeni doğan yoğum bakım aramaya çıkıcaklardı