Goncax sizi cok iyi anlıyorum 🥲 Ayni seyleri yasadik. Kendi sancim olmasina rağmen cok zorlandim boyle tahmin etmiyordum bende. Dikis konusundada sezaryen mi yaptim normal mi belli degil diyordum. Yaklasik bir hafta sonra dikis agrilari geçiyor biraz sabretmek lazim biliyorum cokk zor ama sabir🙏🏻 Benimde 13 gun oldu dogum yapali. Anca rahat rahat oturuyorum.

Goncax hastaneye gitme süreci eğer birden amniyon sıvısı bosalmadiysa tabi sancılar 10 dakikada 1 e düştüğünde gitmek ben ilk dogumumda öyle yapmıştım muayenede 4-5 cm açıklıkla yatisim yapilmisti doğumum da suni sancısız 1 saatte olmuştu buradakilere tavsiyem olsun ebenin söylediklerini mutlaka dinleyin sabredin kısa sürede miniginiz kucağınıza geliyor zaten ,alt dikişler için ise onerecegim her tuvalet ihtiyacı sonrasinda batikonlamistim temiz ve kuru tutmuştum yaz ayı olmasına rağmen hızlıca iyilesmisti tabi bir de yediklerinize de dikkat etmeniz lazım

Goncax bende de az dikiş vardı ama acısı yoktu öyle hele sezeryanla hiç kıyaslayamam ama herkesin ki farklı olabilir tabi , bide çabuk toparlıyor bence 😅 inşallah sizde çabuk toparlarsınız 🙏🏼 gözünüz aydın 🌸

Goncax masallah bende yarın 38+2 oluyorum ne kadar ne zaman dogacak çok merak ediyorum 😌sıze çok gecmıs olsun Allah analı babalı büyütsün ne kadar doğdu canım

Ayazmom_ ne güzel hemen kalkmışsınız beni ilk doğumumda pert ettiler kırkımdan sonra ayağa kalktım rahim darlığı varmış doktorlar anlamamış zorla doğurttular bir sürü dikişim vardı hep ağlıyodum ne zaman geçicek diye annem benden 10 gün sonra doğum yaptı o ayağa kalktı ben hala kalkamamıştım annem sonra gelip baktı niye iğleşmedim diye bir sürü dikiş atılmış ve baloncuklar vardı sonra hastaneye gittim doktor gördü bunu kim böyle dikmiş yine iyi dayanmışsın dedi çok kötü olmuştu ve dikişimi çok sıktıkları için altım balon balon oldu
    Acıya da dayanıklıyım öyle mızmızlanan biri değilim 2. Doğumumu yaptım sezeryan şükür dedim bu kadar mıydı dedim iki saat geçti doğumdan sezeryanda hemen ayağa kalktım yürüdüm ilk doğumumda çok kan kaybetmeme rağmen ikinci doğumda kansızlıktan başım aşırı dönüyodu eve geldiğimdede ufaktan işlerimi yaptım
    Normal doğumdan çok korkuttular beni bi daha doğurmam demiştim 😂

Dnz1_ftma çok teşekkür ederim bunu okumuştum uygulamaya başladım

12_ze iyi ki almamışsınız , gerçekten çok zorlandım ben

Ayazmom_ aynı kaderi paylaşıyoruz malesef , umarım bende ilerleyen günlerde sizin gibi toparlarım sağlıkla büyütmeniz dileğiyle 🙏🏻💕

Hilal_38 bana kalırsa evet 2. Daha kolay ilk doğumum 3 gün suni sancıyla oldu 2. Doğumum 4 saatte 😃

Linda3406-06 ben 3yıl önce soğuk yaptım iğne ile diktiler ama estetik gibi ve eriyen dikişti kendi kendine eridi ipler şuan nasıl acaba

Su geldikten hemen sonra dogum olmuyormus renk berraksa sancilar 10 15 dk dustugunde hastaneye gitmek daha mantikli daha konforluymus. En azindan esiniz yaninizda olucak. Hastaneye gidince devlette dogumhaneye aliyolarmis yalniz kaliniyormus saatlerce. Sancilar 5 dk 3 dk falan dustukten sonra dogum basliyor yani. Su geldikten sonra 24-48 saat sonra dogum olabiliyormus o yuzden hemen korkmamak gerekirmis

Goncax 1 Kasım’da 35 haftalık erken doğum yaptım suni sancı ile normal doğum oldu ve doğum bitince dedim ki “kimdi o bana normal doğum daha kolay diyen????” Benden 1 buçuk ay önce arkadaşım sezaryen doğum yaptı 3 günde ayağa kalktı. Ben normal doğurdum hep ayaktaydım çünkü dikiş acımdan oturamadım 😂 54 gün oldu ama hala zaman zaman acıyor. Ve benden doğuracak olanlara tavsiye sakın mecbur değilseniz suni sancı taktırmayın kesinlikle ıkınamıyorsunuz.

belinay_41 cok gecmis olsun. Kendi yasadiklarima zor derken siz daha zorunu yasamissiniz. Acılardan ziyade bebegimi dogru duzgun emzirememek oturamamak zorlamisti beni. Rabbim beterlerinden korusun. 🙏🏻❤️

Goncax amin insallah bir an önce toparlarsiniz. Sizde saglikla buyutun insallah🙏🏻❤️

Ayazmom_ amin
            Normal doğumu gördüm rahim darlığı vardı zor oldu ama 2. Doğum sezeryandı o doğumu yaşadığım için sezeryan çok kolay geldi

1. Doğumda ameliyattan çıktım 2 saat sonra ayağa kalkıp idrar torbasını falan değiştim bebeğimide kucağıma alıp eşimin yanına gittim doktorum asansörün orda beni gördü ben seni yeni ameliyat etmedim mi sen dolanıyorsun demişti 😂 ilk doğumum öyle zor olmasaydı bu ikincide sızlanırdım heralde o yüzden kolay geldi