Goncax hayırlı olsun öncelikle🫶🏻 keşke benimde 4 tane olsaydı😕 doğum yapalı 10 gün oldu normal doğum yaptım ve 30 a yakın dikişim var makatta dahil olmak üzere hem yırtık hem kesi😕 üstüne üstlük dikiş yanlış atılmıs dün tekrar gittim ve uyuşturmadan düzelttiler dikiş felan çıkardılar bir kaç tane tekrar attılar yeniden doğum yapmış gibi oldum😕 bende senin gibi düşünüyorum şuan sezaryen olsaydım şimdiye toparlamıştım bence🤦♀️
38+3 te gelen normal doğum mucizem 💕🙏🏻
Goncax 40+2 de geldi benim ilk çocuğumda sürecimiz hemen hemen aynı ilerlemiş suni sancı Epizyotomi dikişlerin iyileşme süreci kuru tutacaksın hayatım dikişleri ve doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanacaksın ben bir de kantoron yağı kullanmıştım zamanla iyileşiyor 👍🏼
Goncax maşallah🌸 sağlıkla güzellikle büyütün🙏
Goncax kaç kilo doğdu canım
Buketkayaa01 ben sezaryen doğum yaptım 6.gunde tamamen ağrısız ayaktaydim11 ay oldu sezaryen izi bile yok valla gitti
Hilal_38 evet doğru ben deneyimlendim çünkü. Açıklıkla yatışım oldu sancı anında ise gayet gülerek gittim doğum anı zorladı beni. İlk sancı 2 gün sürdü doğum anım kolaydı bebek anında cıktı. 2. De sancımı güzel yönettim ama doğum anım 30 dk sürdü hepsi farklı ama inanın 2. Kolaydı 3. Doğumuma günler kaldı ve korkmuyorum 😂 dahada basit olur diye kendimi teselli ediyorum inşallah öyle de olur ☺️ Tek isteğim dikişiz olması.
Sibelnogma dogumlarinizin arası yakın mi
belinay_41 merhaba rahim darlığı dediğiniz çatı darlığı mı yoksa rahminizin şekliyle mi alakalıydı