38+3 te gelen normal doğum mucizem 💕🙏🏻
Goncax gözünüz aydın hayırlı olsun merak ettiğim 35 te gelmek istedi demişsiniz belirtileriniz neydi 35 te başlayan ?
Bir de dikişte kesi mi atıldı yoksa yırtılmanız mı oldu
Wera evde beklersek riske girmiş olmuyor muyuz suyumuz gelince
Minigiim-vebenn52 benimde autumn gelding icin hemen gittik ama bi iki saat bişeyde olmazdı geç gitmenin bence saten muayene ederkende suyu patlatıo da beler hızlı açılma olsun die
Minigiim-vebenn52 öncelikle çok teşekkür ediyorum , inanın hiçbir önlem almadı doktorum , belirtilerim arasında kasılmalar çok yoğundu 36 da açıklığımda vardı harekette kısıtlamaya gittim sadece , kesi var o yüzden 3 dikişim var malesef
Goncax canım otururken altına yumuşak bı yastık al daha rahat oturup kalkarsın benimde ilk doğumum dikişleri çok zordu. Ben öyle yaptım inan daha rahat oluyor
Goncax dikiş lazerle değil mi iğne iplik le mi yapılıyor 🤦🤔
Gultenaslan_27 ben 33. Haftalığım ilk bebeğim doğumum normal olsun istiyorum sezaryen daha zor diorlar
- Düzenlendi
Linda3406-06 uyuşturup iğne iplikle dikiiyolar biraz hissediyosun ama arı ıssırığı gibi
zkryelzn nerde yaşıyorsun siz iğne iplik kalmadı artık lazerle dikiliyor burda öyle diorlar Ankara’da yaşıyorum ben
Dikişleri banyo sonunda saç kurutma makinesi ile kurut kendini sıcak tut fazla zorlama kabız olmamaya dikkat et sezeryandan iyidir
Minigiim-vebenn52 eğer gelen su berrak temiz bir su ise sancıların sıklaşmasını evde bekleyebilirsiniz. Yürüyüş duş merdiven inip çıkmak gibi doğumu hızlandıracak şekilde. Yalnız duş alırken küvete oturmak vs risk olabilir enfeksiyon açısından. Onun haricinde sıkıntı olmaz. Fakat gelen su bulanık yeşil vs ise hiç vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerek bebek kakasını yapmış demektir bu durumda evde kalmak riskli olur..
Sukrancinar-42 teşekkür ederim 🥰
Linda3406-06 bende Ankara’da yaşıyorum yakınlarımda doğuran lar iğne iplik dikiş hep sezeryan dediğiniz gibide normal doğumda böyle biliyorum
Goncax sizi cok iyi anlıyorum 🥲 Ayni seyleri yasadik. Kendi sancim olmasina rağmen cok zorlandim boyle tahmin etmiyordum bende. Dikis konusundada sezaryen mi yaptim normal mi belli degil diyordum. Yaklasik bir hafta sonra dikis agrilari geçiyor biraz sabretmek lazim biliyorum cokk zor ama sabir🙏🏻 Benimde 13 gun oldu dogum yapali. Anca rahat rahat oturuyorum.
Linda3406-06 iğne iplikle yapılıyor zaten o açıdan farketmiyorsun