Dnz1_ftma çok teşekkür ederim bunu okumuştum uygulamaya başladım

12_ze iyi ki almamışsınız , gerçekten çok zorlandım ben

Ayazmom_ aynı kaderi paylaşıyoruz malesef , umarım bende ilerleyen günlerde sizin gibi toparlarım sağlıkla büyütmeniz dileğiyle 🙏🏻💕

Hilal_38 bana kalırsa evet 2. Daha kolay ilk doğumum 3 gün suni sancıyla oldu 2. Doğumum 4 saatte 😃

Linda3406-06 ben 3yıl önce soğuk yaptım iğne ile diktiler ama estetik gibi ve eriyen dikişti kendi kendine eridi ipler şuan nasıl acaba

Su geldikten hemen sonra dogum olmuyormus renk berraksa sancilar 10 15 dk dustugunde hastaneye gitmek daha mantikli daha konforluymus. En azindan esiniz yaninizda olucak. Hastaneye gidince devlette dogumhaneye aliyolarmis yalniz kaliniyormus saatlerce. Sancilar 5 dk 3 dk falan dustukten sonra dogum basliyor yani. Su geldikten sonra 24-48 saat sonra dogum olabiliyormus o yuzden hemen korkmamak gerekirmis

Goncax 1 Kasım’da 35 haftalık erken doğum yaptım suni sancı ile normal doğum oldu ve doğum bitince dedim ki “kimdi o bana normal doğum daha kolay diyen????” Benden 1 buçuk ay önce arkadaşım sezaryen doğum yaptı 3 günde ayağa kalktı. Ben normal doğurdum hep ayaktaydım çünkü dikiş acımdan oturamadım 😂 54 gün oldu ama hala zaman zaman acıyor. Ve benden doğuracak olanlara tavsiye sakın mecbur değilseniz suni sancı taktırmayın kesinlikle ıkınamıyorsunuz.

belinay_41 cok gecmis olsun. Kendi yasadiklarima zor derken siz daha zorunu yasamissiniz. Acılardan ziyade bebegimi dogru duzgun emzirememek oturamamak zorlamisti beni. Rabbim beterlerinden korusun. 🙏🏻❤️

Goncax amin insallah bir an önce toparlarsiniz. Sizde saglikla buyutun insallah🙏🏻❤️

Ayazmom_ amin
        Normal doğumu gördüm rahim darlığı vardı zor oldu ama 2. Doğum sezeryandı o doğumu yaşadığım için sezeryan çok kolay geldi

1. Doğumda ameliyattan çıktım 2 saat sonra ayağa kalkıp idrar torbasını falan değiştim bebeğimide kucağıma alıp eşimin yanına gittim doktorum asansörün orda beni gördü ben seni yeni ameliyat etmedim mi sen dolanıyorsun demişti 😂 ilk doğumum öyle zor olmasaydı bu ikincide sızlanırdım heralde o yüzden kolay geldi

Goncax hayırlı olsun öncelikle🫶🏻 keşke benimde 4 tane olsaydı😕 doğum yapalı 10 gün oldu normal doğum yaptım ve 30 a yakın dikişim var makatta dahil olmak üzere hem yırtık hem kesi😕 üstüne üstlük dikiş yanlış atılmıs dün tekrar gittim ve uyuşturmadan düzelttiler dikiş felan çıkardılar bir kaç tane tekrar attılar yeniden doğum yapmış gibi oldum😕 bende senin gibi düşünüyorum şuan sezaryen olsaydım şimdiye toparlamıştım bence🤦‍♀️

Goncax 40+2 de geldi benim ilk çocuğumda sürecimiz hemen hemen aynı ilerlemiş suni sancı Epizyotomi dikişlerin iyileşme süreci kuru tutacaksın hayatım dikişleri ve doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanacaksın ben bir de kantoron yağı kullanmıştım zamanla iyileşiyor 👍🏼

Goncax saglikla huzurla büyütün bebeginizi benim ilk kizimda dikişlerim.oldu doktor bana baticon dyr bir krem vermisti cok iyi geldi o krem bana

Buketkayaa01 ben sezaryen doğum yaptım 6.gunde tamamen ağrısız ayaktaydim11 ay oldu sezaryen izi bile yok valla gitti

Hilal_38 evet doğru ben deneyimlendim çünkü. Açıklıkla yatışım oldu sancı anında ise gayet gülerek gittim doğum anı zorladı beni. İlk sancı 2 gün sürdü doğum anım kolaydı bebek anında cıktı. 2. De sancımı güzel yönettim ama doğum anım 30 dk sürdü hepsi farklı ama inanın 2. Kolaydı 3. Doğumuma günler kaldı ve korkmuyorum 😂 dahada basit olur diye kendimi teselli ediyorum inşallah öyle de olur ☺️ Tek isteğim dikişiz olması.

Pamuk, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
              14 gün sonra