• Öneri
  • Özel Sağlık Sigortası

Rabiul bu attığınız fiyatlar hastane ile aynı doğum paketi fiyatları. Sigortanın ne farkı kalıyor ki o zaman?

Aysegul58 ben anadolu sigortaya yaptırmıştım doğum kapsamlı ama çocuk düşündüğümüz zaman direk yaptırmıştık onayı alındıktan sonra hamile kalmıştım zaten hali hazırda hamileyseniz kapsamıyor malesef doğum paketi düşünebilirsiniz

@Altin23 hastane fiyatlarını bilmiyorum benim doktorum özel muayenesi var hem doktora hem hastaneye ücret ödeyeceğim hastane fiyatlarını araştırmadım şehirden şehire doğum şekline göre ücretler değişiyor kimisi daha önceden uyguna alarak yaptırıyor yılbaşından sonra ne olacağı belli olmaz fiyatların maalesef her şey uçtu

@Altin23 hiç böyle bir şey duymadım görmedim de gebelik ile alakalı olmadığı sürece karşılıyor gebelik ile olan şikayete de doktor gebelik ile ilgili not yazmadığı sürece karşılıyor

Aysegul58 biz Anadolu sigortadan tamamlayıcı aldık. Sigortayı aldıktan sonra ilk adetinizin biriminden itibaren hamile kalabilirsiniz. Sigortayı hamileyken alırsanız hiç bir şekilde karşılamıyor. Biz 2022 Ağustosta 9900 tl ye almıştık yenileme yaptık ve 2023 Ağustos ayında 13500 e aldık. Doğum ve 10 muayene kapsıyor aldığımız paket.

Rabiul hastane için biz Ekim ayında sorduğumuzda ortalama 20 30 bin arası demişlerdi Ankara için. O yüzden bu sigorta bana pahalı geldi

@Aysegul58 ben 5.haftalıkken yaptırdım canım demir hayat tamamlayıcı sigorta doğum , muayene , tahliller hepsini kapsıyor

Ozgeee22 merhaba bir şey soracaktım da bende anadolu sigorta yaptırdım bu yaz 9,400 civarına doğum sigortaya denk gelmezse yenilemek için bir indirim veya önceden sigortalı olduğumuz için fiyat farkı oluyor mu yoksa süre bitince tekrar paket mi yaptırmamız gerekiyor normal fiyat üzerinden.

Ebruebos bizim de doğum ilk aldığımız pakete denk gelmedi mecburen yenileme yaptırdık daha önce kullanılan muayene hakları dikkate alınarak bir fiyat çıkardılar yenileme yaparken hamileydim ve 6 kez muayene olmuştum 13.500 tl bu ağustos ayında yenileme fiyatı olarak söylendi

Rabiul bir şey soracağım canım ben doğum teminatlı yaptırmıştım anadolu sigortadan 3 ay oldu hamilelik istemiyorum bu ay olmazsa. İptal ettirme durumum var mı sigortayı? Bi de iptal olunca bi kaç ay sonra yaptırabilir miyim tekrardan doğum teminatlı

@Ebruebos evet kullandığınız ay kadarını keser 3 ay ise 3 aylık ücreti keser poliçeden muayene vs olduysanız iptal hakkınız yok , sürekli iptal edip tekrar yaparsanız şirketten red yeme ihtimali var şüpheli işlemlere kaçar

@Ebruebos kullandığınız muayeneye göre ve her ay şirketlere zam geliyor bunlar baz alınarak prim çıkıyor yenileme olduğu için daha uygun prim çıkar

Aysegul58 canım benim Medge burger tamamlayıcı sağlık sigortası doğum dahil sigortam var. Yaprtirdigin 1 ay içinde hamile kalmamak şartıyla tüm giderleri karşılıyor. Benim hamileliğim baya sıkıntılı geçiyor her gün hastanedeyim çok şükür iyi ki yaptırmışım diyorum 🙏🏻

Aysegul58 hastanelerin kendi dogum paketleri oluyor 10 muayene tahliler ve dogum içerisinde gibi belirli tutar odemis oluyorsunuz onlari degerlendirebilirsiniz

14 gün sonra

Rabiul merhabalar sigortacı olduğunuz için soruyorum da bende yaptırmayı düşünüyorum ve 1 aylık bekleme süresi var yani 1 ay sonra mı hamile kalmam lazım yoksa 1 ay sonra 2-3 haftalık olursa o arada deneme yaparsak sigorta kapsamıyor demi

Aysegul58
            Bende Anadolu tamamlayıcı sigorta var. 1 ay süresi var yani yaptırdıktan sonra bir regl geçirmenizi istiyorlar. 10 muayene ve normal ve zorunlu sezaryen doğumu tahlilleri karşılıyor. 16 bin tl ye yaptırdım Ekim ayında ve takside böldüm 9 taksit yaptılar kredi kartına.