Aysegul58 Altin23 ben ozel hastaneye gidiyorum dediniz gibi dogum muayene tahlil falan karsilanir mi gibisinden merak ettim. Ama dedinz gobiyse eger cok manasiz olur. Cok teşekkür ederim. 💐
Altin23 Aysegul58 yok karşılamıyor canım. Çünkü şu an hamilesin. Saçma bir şeyleri var. Galiba özel hastanenin doğum paketlerinden uyguna geldikleri için sigortayla böyle bir anlaşmaları var. Rica ederim 😘
Rabiul @Aysegul58 axa Allianz Türkiye bu şirketlerde 1 yıl bekleme süresi oluyor Anadolu sigortadan yaptırmış olsaydın ilk 3 ay içinde gebe kalırsan doğumu karşılıyor 1 ay ile kaçırırsan yeniletmek gerekiyor gebe kaldıktan sonra bu şirketlerden yaptırmazsın sompo sigortadan sadece madicana da geçerli doğum sigortası yaptırabilirsin
bebeksu0 Aysegul58 benim görümcem sigortacı ona yaptırdım Bir çok sigorta firması maalesef ki altı ay veya bir sene beklemenizi istiyor ama benim yaptırdığım anlık yani diyelim ki bugün yaptırdım bir hafta sonra hamile kaldım kapsıyor hiçbir sıkıntı yaşamıyorum
Peyda Ben yaptırdım, gebe kalmadan en az 4 hafta önce olması gerekiyordu. Yaptırdığım Doğum da dahil 10 muayeneyi karşılıyor. 2022 aralıkta 4.300e yaptırmıştım, 2023 aralıkta 6720ye yenilediler. Bir de hamile iken de yapan sigortalar da var. Onların da bayağı hesaplı olduğunu duydum.
Rabiul @Altin23 gebelik harici kadın doğuma giderseniz karşılanır veyahut doktora gebelik yazmazsanız başka bir not girerse muayene karşılıyor gebelikle alakalı hangi bölüme giderseniz notlarına gebelik girdiği zaman karşılamaz çünkü enabıza düşüyor ve şirketler bunu görüyor yazmadıkları saman sorun yok 🤪 Anadolu sigortayı düşünürseniz anadoluda süresi yok ilk 3 ay içinde gebe kalırsanız poliçe bitmeden doğum yaparsanız karşılar poliçe biter doğum gelirse de yenilenmeniz gerekiyor
Altin23 Rabiul ![https://mutluresim.com/images/2023/12/20/n7pQj2.jpg](https://) Allianz sigortanın söylediği şey bu hamile kaldığın an jinekolojiye bile gidemiyorsun
Ebruebos Canım hamileyken de yaptırabilirsin ama 30 bin civarında onlar ben ağustosta yaptırdım anadolu sigorta 9 bindi doğum dahil 1 ay bekleme süresi vardı yani 1 ay hamilelik olmayacak sonra olabilir.
Busra99999 Aysegul58 bursada medicana hastanesi için sompo sigorta yaptırdık hamile olduğumu öğrendikten sonra 9 muayene 9 daha kontrol yani muayeneden sonra 10 gün içinde tekrar doktora gittiğinizde muayene hakkınızdan düşmüyor doğum da sigortanın içinde 3 ay önce 32 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam karta 4 taksit yapmıştık
Busra99999 Aysegul58 ilinizdeki hastanelerle görüşün zaten onlarda yönlendiriyor hamile olsanız da sigorta olabiliyor gebelik öncesi sigortalar gibi uygun olmuyor maalesef ama en azından doğum ve muayane ücretini sabitlenmiş oluyosunuz sürekli zam getiriyorlar
Rabiul @Busra99999 ben sigortacıyım ama kendi söküğünü dikemedim 😂😂 Sompo sigortanın güncel liste fiyatını bırakıyorum ilgilenen bakabilir 🌸
Altin23 Rabiul bu attığınız fiyatlar hastane ile aynı doğum paketi fiyatları. Sigortanın ne farkı kalıyor ki o zaman?
Ebruebos Rabiul bir şey soracağım canım ben doğum teminatlı yaptırmıştım anadolu sigortadan 3 ay oldu hamilelik istemiyorum bu ay olmazsa. İptal ettirme durumum var mı sigortayı? Bi de iptal olunca bi kaç ay sonra yaptırabilir miyim tekrardan doğum teminatlı
busendy Rabiul merhabalar sigortacı olduğunuz için soruyorum da bende yaptırmayı düşünüyorum ve 1 aylık bekleme süresi var yani 1 ay sonra mı hamile kalmam lazım yoksa 1 ay sonra 2-3 haftalık olursa o arada deneme yaparsak sigorta kapsamıyor demi
Yesimdcls Aysegul58 ben anadolu sigortaya yaptırmıştım doğum kapsamlı ama çocuk düşündüğümüz zaman direk yaptırmıştık onayı alındıktan sonra hamile kalmıştım zaten hali hazırda hamileyseniz kapsamıyor malesef doğum paketi düşünebilirsiniz
Rabiul @Altin23 hastane fiyatlarını bilmiyorum benim doktorum özel muayenesi var hem doktora hem hastaneye ücret ödeyeceğim hastane fiyatlarını araştırmadım şehirden şehire doğum şekline göre ücretler değişiyor kimisi daha önceden uyguna alarak yaptırıyor yılbaşından sonra ne olacağı belli olmaz fiyatların maalesef her şey uçtu
Altin23 Rabiul hastane için biz Ekim ayında sorduğumuzda ortalama 20 30 bin arası demişlerdi Ankara için. O yüzden bu sigorta bana pahalı geldi
Rabiul @Altin23 hiç böyle bir şey duymadım görmedim de gebelik ile alakalı olmadığı sürece karşılıyor gebelik ile olan şikayete de doktor gebelik ile ilgili not yazmadığı sürece karşılıyor
Ozgeee22 Aysegul58 biz Anadolu sigortadan tamamlayıcı aldık. Sigortayı aldıktan sonra ilk adetinizin biriminden itibaren hamile kalabilirsiniz. Sigortayı hamileyken alırsanız hiç bir şekilde karşılamıyor. Biz 2022 Ağustosta 9900 tl ye almıştık yenileme yaptık ve 2023 Ağustos ayında 13500 e aldık. Doğum ve 10 muayene kapsıyor aldığımız paket.
Ebruebos Ozgeee22 merhaba bir şey soracaktım da bende anadolu sigorta yaptırdım bu yaz 9,400 civarına doğum sigortaya denk gelmezse yenilemek için bir indirim veya önceden sigortalı olduğumuz için fiyat farkı oluyor mu yoksa süre bitince tekrar paket mi yaptırmamız gerekiyor normal fiyat üzerinden.
busra5534 @Aysegul58 ben 5.haftalıkken yaptırdım canım demir hayat tamamlayıcı sigorta doğum , muayene , tahliller hepsini kapsıyor