feridedmt dinlenince geçmeyen ağrılarsa hastaneye git sancı olabilir bir de duş al istersen öyle geçecek mi bak
35. hafta doğuruyor olabilir miyim
zengooo özelin acilini mi aramıştın canım
umrumdadegil aslında 1 saat falan önce duştan çıktım ondan sonra başladı desem yeridir biraz iş gördüm tuvaleti falan yıkadım ondan mı acaba bilmiyoeum
feridedmt dinlenince geçmiyorsa ve bu 6 dk da bir sürekli giriyorsa kesin git hastaneye yani bende 10 dk ya bir geliyordu 45 saniye 1 dk sürüyordu 10 dk sonra tekrar giriyordu
Yazmelegi_ tamam dakika tutacağım canım teiekkür ederim inşAllah düzenli değildir
feridedmt inşallah kasilmalarin çok mu bebek bir yerde mi toplanıyor sert mi karnın
Düzenli ve sertleşme halindeyse bunlar sancı canım ihmal etme gidebiliyosan git nat de sancı olarak cikiyo sertleşme. Ben düzenliyken doğuma alindim
- Düzenlendi
feridedmt o zaman geçmiyorsa mutlaka hastaneye git düzenli geliyorsa bir de görünmende fayda var nst girersin muhtemelen. Benimde karnım sertleştikçe sancı çıkıyordu
feridedmt naptnz
Yazmelegi_ hala ara ara devam ediyor sıklığı baya bi azaldı hala evde yalnız başıma bekliyorum eşim yarım saate gelecek dayanayım sonra devam ederse hastaneye giderim siyorum
feridedmt yalancı sancılar da olabilir ama yine de ihmal etme mutlaka git nst cektir en azından bebeğinin kalp atışlarına da baksınlar
Yazmelegi_ nst çektiririm ama alttan muayene ederler diye aşırı korkuyorum sırf o yüzden son haddine kadar bekliyorum sanırım ama devam ederse artık mecbur gideceğim
- Düzenlendi
feridedmt bir sorun olmadığı sürece etmezler korkma ve ayrıca korkma sebebin nedir ki
feridedmt nasılsınız
Yazmelegi_ dün sızmışım eşimi beklerken bugün de ağrılarım oluyor ama çok çok hafif düzeyde dünkü gibi değil yarın doktor randevum vardı beklemeye karar verdim yarın söyleyeceğim dayanabilirsem bakalım🥺
Nalia yarın doktor randevum vardı onu bekliyorum canım hafifledi baya ağrılar inşAllah dünkü gibi olmaz geçmiş ılsun sana da
feridedmt dikkat edin 🌸
feridedmt naptiniz