• Gebelik
  • 35. hafta doğuruyor olabilir miyim

1. Haftadayım 2-3 dakikada bir bazen 5-6 dakikada bir inanılmaz bir ağrı giriyor kasıktan bacaklarımı falan hissetmiyorum nefes alamıyorum bu ağrı geldiğinde ne yapmalıyım eşim de şehir dışında çok üzgünüm ce endişeliyim kızlar doğum falan değildir dimi

Yazmelegi_ internetten bakıyorum düzenliyse yazıyo ama ben tam anlamadım düzenli ne demek sürekli geliyor ağrı ama düzenliden kasıt ne onu bilemedim😭

Canim bende bi kere korkmustum acili aramistim orda doktora bagliyolar soru soruyolar ona gore sana bi yol soylerler

feridedmt dinlenince geçmeyen ağrılarsa hastaneye git sancı olabilir bir de duş al istersen öyle geçecek mi bak

umrumdadegil aslında 1 saat falan önce duştan çıktım ondan sonra başladı desem yeridir biraz iş gördüm tuvaleti falan yıkadım ondan mı acaba bilmiyoeum

feridedmt dinlenince geçmiyorsa ve bu 6 dk da bir sürekli giriyorsa kesin git hastaneye yani bende 10 dk ya bir geliyordu 45 saniye 1 dk sürüyordu 10 dk sonra tekrar giriyordu

feridedmt inşallah kasilmalarin çok mu bebek bir yerde mi toplanıyor sert mi karnın

Düzenli ve sertleşme halindeyse bunlar sancı canım ihmal etme gidebiliyosan git nat de sancı olarak cikiyo sertleşme. Ben düzenliyken doğuma alindim

feridedmt o zaman geçmiyorsa mutlaka hastaneye git düzenli geliyorsa bir de görünmende fayda var nst girersin muhtemelen. Benimde karnım sertleştikçe sancı çıkıyordu

Yazmelegi_ hala ara ara devam ediyor sıklığı baya bi azaldı hala evde yalnız başıma bekliyorum eşim yarım saate gelecek dayanayım sonra devam ederse hastaneye giderim siyorum

feridedmt yalancı sancılar da olabilir ama yine de ihmal etme mutlaka git nst cektir en azından bebeğinin kalp atışlarına da baksınlar