Yazmelegi_ feridedmt dinlenince geçmiyorsa ve bu 6 dk da bir sürekli giriyorsa kesin git hastaneye yani bende 10 dk ya bir geliyordu 45 saniye 1 dk sürüyordu 10 dk sonra tekrar giriyordu
Lokumcuk Düzenli ve sertleşme halindeyse bunlar sancı canım ihmal etme gidebiliyosan git nat de sancı olarak cikiyo sertleşme. Ben düzenliyken doğuma alindim
umrumdadegil feridedmt o zaman geçmiyorsa mutlaka hastaneye git düzenli geliyorsa bir de görünmende fayda var nst girersin muhtemelen. Benimde karnım sertleştikçe sancı çıkıyordu
feridedmt Yazmelegi_ hala ara ara devam ediyor sıklığı baya bi azaldı hala evde yalnız başıma bekliyorum eşim yarım saate gelecek dayanayım sonra devam ederse hastaneye giderim siyorum
Yazmelegi_ feridedmt yalancı sancılar da olabilir ama yine de ihmal etme mutlaka git nst cektir en azından bebeğinin kalp atışlarına da baksınlar
feridedmt Yazmelegi_ nst çektiririm ama alttan muayene ederler diye aşırı korkuyorum sırf o yüzden son haddine kadar bekliyorum sanırım ama devam ederse artık mecbur gideceğim
Nalia feridedmt merhaba n’aptınız aynı şikayetler ben de de vardı bugün gittim nst de sancım çıkmadı muayene oldum açıklığımda yokmuş ama nişan ya da ağrın çok olursa acil gel dediler siz de ihmal etmeyin bi gözükün bence
feridedmt Yazmelegi_ dün sızmışım eşimi beklerken bugün de ağrılarım oluyor ama çok çok hafif düzeyde dünkü gibi değil yarın doktor randevum vardı beklemeye karar verdim yarın söyleyeceğim dayanabilirsem bakalım🥺
feridedmt Nalia yarın doktor randevum vardı onu bekliyorum canım hafifledi baya ağrılar inşAllah dünkü gibi olmaz geçmiş ılsun sana da