Aycskn Mertsmother kesinlikle öyle dediğiniz gibi sağlıkla doğsunlarda elbet bir şekilde gerçekleşir doğum 😊
Mertsmother Mltm48 sağlıkla gelsin zaten kıyafet alınır her zaman anne yanı beşik oda dolap vsvsvs onlardan bahsediyorum☺☺☺
Mltm48 Mertsmother bizim o ihtiyaçlarımızı teyzelerimiz anane babaanne miz alıcak ne zaman isterlerse henüz almadık yani🥰
Zeynooooooo Mertsmother 18+2olduk cok sukur yurt disinda yasadigim icin cinsiyyet henuz soylenmedi cuma randevum var ozaman soyleyeceyiz demislerdi inwallah bu sefer b
Zeynooooooo Mertsmother inwallah bu sefer kendini gosterir orenirim cinsiyyetini 3cu hamileliyim ama bunda yurt disinda olfugum icin bir baska heyecan ve korku var neyle karwilawacagimu bilmediyim icin
Kelebekmisaliihayat Mertsmother başlarda erkek gibi hissediyordum ama doktor kız ihtimali verince de çok sevindim. Benim ilk bebeğim. Erkek de kız da evlat , Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Berel06 Mertsmother doğrudur bana pamuğun verdiği temizliği ve güveni hiçbirşey vermiyor sonuçta saf pamuk ılık suya batırıp temizliyorum çok faydasını gördüm bebişim 1 yaşında doğduğu günden beri pamuk kullandım çok menmun kaldım belki okuyan birilerine de fikir olur
sedanur4004 Mertsmother çok zor değildi kuzum tabiki ufak tefek ağrıların oluyor ama dayanılmck şeyler değil 🩷