2prensesannesiiii betaya bakıp gönderiyorlar mı yoksa ultrasona da bakıyorlar mı canım sağol bu arada bilgi için
7 haftalık gebeler tanışalım 👥
Becem yok ultrason bakılmıyor ona kanama kürtaj işlemi acil doğum olmadığı sürece bakılmıyor kan verip çıkıyoruz 1.5 2 saate çıkıyor rica ederim🙏🏻
2prensesannesiiii ne kadar dusunceler aynııı ☺️benim de ılk kız 38+0 da dogdy bende 23 temmuz esımın dogum gununde dogurmak ıstıyorum🤭
2prensesannesiiii ilk çocuğum 27 temmuz doğumlu, ikinciye 7 haftalık hamileyim tesadüf temmuz sonuna doğum nasipse 😃inşallah 27 temmuz olur o da
- Düzenlendi
35ebru ayyy isapet olur inşallah 🙏🏻 😂
_almirasmom yaaaa inşallah tuttururuz ya🥰🙈
Tunzaliee Aynıyız bizim de bugün 7.haftamız başladı 🥰🌸 Sağlıcakla gelsinler inşallah 😇
2prensesannesiiii 13 ünde gittim herşeyi güzel dedi kalp atışını dinledim 8 haftalık demisti
ZeyHus33 maşallah 🧿 sağlıkla gelsin 🥰🙏🏻
Hafiz34 8+3 üm bende çok fazla kabızlık var ya demir ilacı içiyorum onu içeli iyice kötü oldu ıkınmakta zararlı diyorlar
2prensesannesiiii valla ozel klınıge gıdıyorum mecbur yapcak doktor🤣
_almirasmom hahahah kız ama ben acil sezeryana alınmıştım 37+6 haftada bebek sıkışmış artık gelişimi durmuş sancı çıkan yerde de kalp atışı düşüyor dedi dr riske alıp sezeryan gününü beklemeyelim dedi ve bebeğim 37+6 haftamda geldi buda böyle olmaz inşallah kaynanamın doğum günü 22 temmuz hwhahah aynı gün doğmazlar inşallah 🙏🏻 Ne mutlu diyor nenesi gibi şanslı olur 🤭🙈😂
2prensesannesiiii allah gostermesin deseydın asla dogurma kız🤣
- Düzenlendi
2prensesannesiiii 6+5 günlüğüm bende 2.gebeligim 🥰
_almirasmom doğarsa o kadar hayatını kurtardım senin için çaba sarf ettim bula bula bu tarihi mi buldun beni çok kırdın yavrucum derim 🤭🥲
Papatyaa38 ya maşallah kalp atışı duydunuz mu🥰
2prensesannesiiii 6 haftalikken hem keseyi gördük hem kalp atışını dinledik
@Fatma13cengiz bende görmedim ya kese tek var