Fatma13cengiz 2prensesannesiiii adet 7 gün geçince test yaptım çift çıktı kan verdim 3039 çıktı doktor baktı çok küçük bir şey görünüyor dedi daha da gitmedim 2 hafta önce gitmiştim şuan da 6+4 oldu 21inde randevu aldım bakalım ne çıkacak
Fatma13cengiz birmeleginannesi_ şuan bende 6+4 oldu bende 2 hafta önce gitmiştim küçük bir şey görünüyor dedi daha da gitmedim 21 ine randevu aldım bakalım ne çıkacak
birmeleginannesi_ Fatma13cengiz bende bı keseyi gördük bebek daha yoktu 5 haftayken inşallah görürüz benimde 6 gün sonra randevum
ikizcanlar_47 Kasıklarınızda ağrı hissediyor musunuz? benimde şuan ayaklarım buz ama korkuyorum bu ağrıdan normal mi bu arada fazla şiddetli değil
2prensesannesiiii ikizcanlar_47 gebeliğiniz ikiz mi maşallah 🧿 ama ondan olduğunu sanmam benim tekil kasık ağrısı batma çok oluyor🥲
2prensesannesiiii Karahaninannesi inşallah 🙏🏻 doğar sağlıcakla başka dra devam ediyorum eşimde kalp atışlarını duydu ya dra iyi atıyor mu kalbi güçlü mü dedi dr evet güzel atıyor şuanlık her şey yolunda niye kötü düşünüyorsunuz ki kötüyü düşünmeyin dedi ama işte bi kere tedirgin olduk artık 🥲
Karahaninannesi 2prensesannesiiii ne guzel ıste tedırgın olma allaha emanet et bendede oluyo ara ara tedırgınlık ama sonra hemen dua okuyorum gecıyo sukur. Annelık zor ıste
ikizcanlar_47 2prensesannesiiii evet ikiz saol canım inşallah normaldir 🤲hastaneye gidene kadar kafamda bütün kötü şeyleri düşünüyorum
2prensesannesiiii Becem acilde beta yapmamaya karar verdiler acil bi vaka değilmiş beni sinir etmişti triajdaki kadın dr izin veriyor sen ne önüme taş koyuyorsun deli mi ne en son bu sıkıntıyı yaşadım verdim kanı zar zor daha da ağız eğmemek için gitmedim
Becem 2prensesannesiiii betaya bakıp gönderiyorlar mı yoksa ultrasona da bakıyorlar mı canım sağol bu arada bilgi için
2prensesannesiiii Becem yok ultrason bakılmıyor ona kanama kürtaj işlemi acil doğum olmadığı sürece bakılmıyor kan verip çıkıyoruz 1.5 2 saate çıkıyor rica ederim🙏🏻
_almirasmom 2prensesannesiiii ne kadar dusunceler aynııı ☺️benim de ılk kız 38+0 da dogdy bende 23 temmuz esımın dogum gununde dogurmak ıstıyorum🤭
35ebru 2prensesannesiiii ilk çocuğum 27 temmuz doğumlu, ikinciye 7 haftalık hamileyim tesadüf temmuz sonuna doğum nasipse 😃inşallah 27 temmuz olur o da