2prensesannesiiii Demojna hahahahaha hazin son🤭🙈 bende bundan kaçamıcam galiba🥲 bu miniklerin annelere garezi var 🙈
2prensesannesiiii Papatyaa38 7 haftalığız 6+5 te kalp atışı duyduk dr 3 hafta sonra gel dedi ama haftaya doçent dra ücretsiz kontrol hakkımız var ondan sonra ikili tarama testimi beklerim artık 12 haftama yakın giderim🥰
Papatyaa38 2prensesannesiiii maşallah Allah sağ saglim kucagna almayı nasip etsin inşallah bende 1 ay sonra gidicem 10.haftamda
Karahaninannesi 2prensesannesiiii ne guzel ıste tedırgın olma allaha emanet et bendede oluyo ara ara tedırgınlık ama sonra hemen dua okuyorum gecıyo sukur. Annelık zor ıste
Hafiz34 Mucizemses kesinlikle beslenme ile alakso yook su içiyorum 2 buçuk litre zaten diyetisyen takipliyim hormonal
ikizcanlar_47 2prensesannesiiii evet ikiz saol canım inşallah normaldir 🤲hastaneye gidene kadar kafamda bütün kötü şeyleri düşünüyorum
Ceku00 m060918 ben iki kere baktırdım canım betaya sadece en son 62 ydi artış güzeldi bir daha bakmaya gerek görmedi doktor şu an bilmiyorum o yüzden
prensesannesi_2227 2prensesannesiiii bnmde temmuza gelıyor doğumum aynı hemen hemen doğum zamanımız 🤗 yarın 8 hafta olcaz. Şimdiden ufak ufak ındrımden yazlık bsyler aldım unısex zaten kızımdan da vardı bıraz evdede onları gydrrrm dıyorm 😁🤭
2prensesannesiiii prensesannesi_2227 ayyy inşallah allahın izniyle 1. Den giydirdiğimiz günler olur 2. Bebelere🥲🥰🙈