Meral- kiz o doktorum bana verdigi ultrasonu atsam bune millattan once mi kalmis makina dersin 😂 yani cihazlar cok eski model olarak ilk cikan modelmiyid bilemiyorum ama ciddi anlamda hijyenik degil doktorlar basindan salmaya calisiyo benden once giren hastanin yattigi yere yattim resmen hic bi kagit bisi yoktu bu mu hijyen Allah askina ben kendi doktorumun klinigine gittigimde yastigima kadar duzeltiliyo kalkarken yatarken elimden tutukuyo onu gectim muayne bitince oeceteyle kendi siliyo kiz karnimi ebet belki para vererek bunlara sahip oluyosun ama her muayne de 700 tl verirken icim acimiyo cok sukur cunku fazlasini bile hakediyo klinik. Ki doktorumu ilgiliyi alakasini saymiyorum bile. Bi kere midemden rahatsizlandim gebelikden dolayi mi acaba diye doktorumu aradim hani bu neden olur fekan diye gel bi bakalim bebege dedi ki klinik nkrmalde kapancakti o saatlerde 6 da kapaniyo biz 6 bucukda ciktik ordan neyse gittim kapidan bi girdim kapida beni bekliyodu doktor noldu kucuk hanim dedi biz senle ne zaman bi nkrmal bi kontrol gecircez diye sakasini yapti yasim 21 oldugu icin kucuk hanim diyo. Ama bundan 2 yil once kimyasal gebelik gecirdim kanamam oldgu icin devletteki kadin dogum acile gitim kan aldilar fekan ben odanin disinda sandalyeler cardi orda haliyle agliyodum hem korkuyodum hem bebegime bisi olcak diye korkuyodum sonra hemsire geldi doktor cagiruyo dedi gittim uzulme bida yaoarsiniz bu gebelik kimyasal gebelik ne yaparsak yapalim cizumu yok bunun dedi. Utanmadan uzulme dedi.. bende sinirlendim dedim biz zaten istiyoruz olmuyo nasil bida yaparsiniz diysounuz dedim belki olmuyo dedim rahat bi sekilde nasil diyosunuz bunu dedim sinirlendim ciktim esimi aradim esim de uzakta calisisyodu hemen kaynanam abimin esi felan geldi medara gittik agridan yere yigildigimi hatirliyorum en son sonrasi yok herkez basima toplanmisti uyandigimda hasta bakicisina kadar sen dusun yani ebet bu ilgi alaka oara ile oluyo o syri e devlettekiler oara almiyo mu bizler sayesine oara kazaniyolar onlarda oara icin calisiyo bakildiginda ama gel gor ki ilgi alaka hijyen sifir.. Allah bildigi gibi yalsin baska bisi diyemiyorum artik