Vesraaa bir kere devlete gittim oda suyum geliyor diye hissettim ki zaten geliyormuş suyum bittiği için doğum yaptım , işte devlet hastanesi acile gittim akşam olduğu için mecbur içeri aldılar beni ama eşimi almadılar neyse girdim içeri dedim suyum geliyor gibi hissediyorum çamaşırım ıslanıyor devamlı , dedi geç alttan bakıcam dedi ama nasıl suratı asık nasıl tripli bir doktor . Dedim alttan baktırmak istemiyorum ultrason cihazından baksanız suyum iyi mi kötü mü dedim hayir alttan bakıcam dedi ki ben 24 haftalık hamileyim doktorum Alttan bakmaz tehlikeli o haftalarda alttan muayene . Bende eşime sorayım öyle baktırayım ozaman dedim kapıda eşim zaten dedim . Hayır esine sormayacaksın geç bakim dedi , ama eşime sormadan baktirmayim oda bilsin onunda çocuğu dedim hayır sormayacaksın dedi vücut senin vücudun dedin ya baktırırsın yada at imza çek git dedi çocuk ve ben ölürsem sorumlu hastane değil diye imza atacakmışım içim el vermedi atamadım o imzayı geçtim baktırdım baktı ağlaya ağlaya ondan sonra anlamadı ultrasondan baktı baştan beri ultrasonla baksaydı bunları yasamicaktim baktı yine bise demedi sorun varmi dedim cevap vermedi gidebilirsin dedi ağladım eşim kapıda ağladığımı görünce sinirlendi hamile insana nasıl böyle davranırsınız diye ebe sakinleştirdi siz haklısınız boşverin sikmayin canınızı diye tövbe ettim devlete sonra doğumumda sıkıntı çıktı beni araştırma hastanesine yönlendirdiler sedyede yatıyorum baktılar alttan açıklık varmi diye elimde bezim vardı yere düştü sedyeden kalkmama bile yardım etmediler zorla doğruldum kalktım yerden bezimi aldım en azından insanlık bekliyor insan hayvan değilsin sonuçta suyum bitmiş tutturdu normal doğuracak istiyorsa 1 hafta bekleyecek ama normal doğuracak , e benim doktorum suyun bitmiş acil sezaryen dedi birde üstüne kansızlık var kan verildi kanım yinede yükselmedi o sebebten araştırma hastanesine sevk etti kadin normal doğuracak diyor çocuğa birsey olurmu düşünmüyor eşim dedi normal yapamaz zaten tehlikeli durum diye buraya gönderdiler dedi beğenmiyorsanız atın imza çıkın dedi olurse hastane sorumlu değil diye dedi eşim attı imzayı nasıl ağladım o kelimeyi duymak bile insanı üzüyor sonra eşim beni İstanbul emsey hastanesine götürdü hemen bana yiyecek biseler getirdiler yatışımi yapıp acikmissindir dediler yemek yedim nasıl kibar güzel davranıyorlar sonuçta anam babam değil ki param için iyi muamele yapıyorlar diye üzüleyim yeterki güzel muamele göstersinler hamileyim zaten çocuğum ve kendim sağlığımızı düşünüyorum iyi olacakmı diye birde böyle muamele görünce insan toplanamiyor Allah iyilerle karşılaştırsın uzun oldu kusura bakmayın