• Doğum
  • Özel Hastane Mi, Devlet Hastanesi Mi?

KuzeyinAnnesi10 şöyle de birşey var benim için devlet özel farketmez fakat arada uçurum var özele gidiyorum aynı doktor da takipte olmak mükemmel birşey eğer ki devlete gitsem farklı doktordan randevu almak zorunda kalacağım ayrıca mahremiyet diye birşey var ben erkek olsun baksın istemiyorum eşim de aynı şekilde karşı geçen hafta tansiyonum çıktı devlete gitmek zorunda kaldım çam sakura yakın olduğu için de oraya gittim fakat buraya niye geldin dediler özel takiplisin ilk defa kayıt açtırmışsın diye terlseldi beni ve eşimi yanıma hatta o bölüme almazken erkek doktor alttan muayene edeceğini söyledi fakat kabul etmeyince gitti doğum sırasında gitmez ama buda bir gerçek bide karnimdan baktı ultrasonla alltan da bakmadı ama çıkarmak zorunda kaldım üstümü mesela öyle dedikleri için eşimin eli geçen şişti düştüğü için 2 gün ağrı oldu şişi inmedi yine çam sakuraya gittik 4 saat beklettiler birşey yok dedi ilaç yazdı eczaneden ilacı aldık gastrit ilacı çıktı ne alaka değil mi

Vesraaa kesinlikle özel devlet hastaneyi de denedim namahrem bölgesi gibi baba ultrason da göremiyordu sonuçlara bakılmıyor doktor başından atıyor

MorKelebek54 Bende doğum evine kayitim olsun diye gittim kesen var ama bos dedi adet sokturucu verdi tabi ben inanmadim direk ozele gittim kalp atışını da duydum allahima şükürler olsun cihazları ciddi anlamda sorunlu çalışanlar ukala kimseye bisey sorulmuyor

2erkek1kiz Canim istanbulda değilim ki Ankara’dayim burda ki fiyat 25binden başlıyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸

Serendipity16 Benimde bı tanıdığımın başına geldi 5 gunkadar sancı çekti bebek bulunduğu yere dışkısını yaptı anne ve bebek zehirleniyormus özele gidip sezeryan doğum yapti

MorKelebek54 normal doğum olsa evet dediğin gibi nöbetçi doktor olma ihtimali var ama sezeryanda doktorun sana günü nu veriyor ameliyat günü nu o ayarlıyor benim birçok akrabam sezaeyanda hep gittikleri doktor yaptı devlette

Meral- kiz o doktorum bana verdigi ultrasonu atsam bune millattan once mi kalmis makina dersin 😂 yani cihazlar cok eski model olarak ilk cikan modelmiyid bilemiyorum ama ciddi anlamda hijyenik degil doktorlar basindan salmaya calisiyo benden once giren hastanin yattigi yere yattim resmen hic bi kagit bisi yoktu bu mu hijyen Allah askina ben kendi doktorumun klinigine gittigimde yastigima kadar duzeltiliyo kalkarken yatarken elimden tutukuyo onu gectim muayne bitince oeceteyle kendi siliyo kiz karnimi ebet belki para vererek bunlara sahip oluyosun ama her muayne de 700 tl verirken icim acimiyo cok sukur cunku fazlasini bile hakediyo klinik. Ki doktorumu ilgiliyi alakasini saymiyorum bile. Bi kere midemden rahatsizlandim gebelikden dolayi mi acaba diye doktorumu aradim hani bu neden olur fekan diye gel bi bakalim bebege dedi ki klinik nkrmalde kapancakti o saatlerde 6 da kapaniyo biz 6 bucukda ciktik ordan neyse gittim kapidan bi girdim kapida beni bekliyodu doktor noldu kucuk hanim dedi biz senle ne zaman bi nkrmal bi kontrol gecircez diye sakasini yapti yasim 21 oldugu icin kucuk hanim diyo. Ama bundan 2 yil once kimyasal gebelik gecirdim kanamam oldgu icin devletteki kadin dogum acile gitim kan aldilar fekan ben odanin disinda sandalyeler cardi orda haliyle agliyodum hem korkuyodum hem bebegime bisi olcak diye korkuyodum sonra hemsire geldi doktor cagiruyo dedi gittim uzulme bida yaoarsiniz bu gebelik kimyasal gebelik ne yaparsak yapalim cizumu yok bunun dedi. Utanmadan uzulme dedi.. bende sinirlendim dedim biz zaten istiyoruz olmuyo nasil bida yaparsiniz diysounuz dedim belki olmuyo dedim rahat bi sekilde nasil diyosunuz bunu dedim sinirlendim ciktim esimi aradim esim de uzakta calisisyodu hemen kaynanam abimin esi felan geldi medara gittik agridan yere yigildigimi hatirliyorum en son sonrasi yok herkez basima toplanmisti uyandigimda hasta bakicisina kadar sen dusun yani ebet bu ilgi alaka oara ile oluyo o syri e devlettekiler oara almiyo mu bizler sayesine oara kazaniyolar onlarda oara icin calisiyo bakildiginda ama gel gor ki ilgi alaka hijyen sifir.. Allah bildigi gibi yalsin baska bisi diyemiyorum artik

F_B_B he o zaman bisi diyemem ben boyle biliyodum megersem sezeryan da oyle degilmis

2erkek1kiz hangi doktora gidiyorsunuz bende orda aşılma oldum tuttu 7 aylık hamileyim , önerdiğiniz doktor var mı acaba

KuzeyinAnnesi10 cam sakura duzenlı randevu ve atnı doktoru bulabiliyor musun dün tesadüf özel bır hastanede iğne vuruldum kan uyusmazlıgı ıcın muhabbet esnasında cam Saturday çok azarladıklarını vs söylediler hasta olarak o an bana bırsey deseler cvp veremem ama yakınıma bırsey deseler yırtarım ortalıgı ben ıkı kere kanunide doğurdum yanı kötu olabilirler evet tartıştığım hatta hastane önünde sigara içiyorlar dıye şikayet ettım ama sonuç yok sızbu açıdan memnun musunuz hangi doktora gidiyorsunuz bende yakın dıye çam sakura istiyorum hatta özel odada varmış fıyatı ne acaba ben 28 haftayım sız ne kadarsınız

KuzeyinAnnesi10 Canım benim ilk gebeliğimde 5+5 günlük hamileydim iş çıkışı metrobüse binerken kadının biri beni itti ve aniden kanama başladı Okmeydanı SSK hastanesi durağında indim ve hemen hastaneye gittim en yakın hastane orasıydı ve ben çok tecrübesizdim asistan alttan baktı kalp atışı başlamış ama kesenin hemen arkasında çok yoğun kanama var dedi ki pantalonum dizlerime kadar kan içinde kalmıştı uzmanı çağırdı uzman bana bebeği unut bu kanama onu götürür bizim için senin hayatım önemli dedi bu kanama senin hayatını riske atıyor dedi o kadar üzülmüştüm ki hayatımın en zor anlarıydı sonra ablam geldi beni hastaneden çıkarıp özele götürmek istedi tedavi ile gebe kalmıştım hiç umursamadılar onu hastaneden çıkaramayız diye kıyameti kopardılar ablamda ben çıkaracağım dedi asistanla ablam tartışırken erkek dr gelip ablama saldırdı adam konuşmadı bile direk saldırdı ablamın kolları mosmor oldu sonra beyfendi gidip darp raporu almış ablamdan beni dövdü diye şikayetçi olmuş bir evrak imzalayıp çıktık Avcılar Hospitale geldik dr önce benim moralimi düzeltti hiçbir şeyin yok senin gazın var biraz dedi gülümseyerek sonra yatış verdi 1 gecelik ve progesteron iğnesi yapıldı arkamdan ablama kanaması çok yoğun ALLAH’a bağlı bebeğin kalıp kalmayacağı demiş ama benim psikolojimi o kadar düzeltti ki ben iyileştim bir anda kanamam hemen azalmaya başladı 5 gün iğne oldum bir ay evde yattım bebeğim tutundu çok şükür şu an 9 yaşında benim şikayetimi sağlık bakanlığı kabul etmedi ama drun şikayeti geçerli sayıldı yalan rapor düzenlendi o gün mahkemeye kızım kucağımda gittim asistan drla erkek dr bizi görünce şok oldular bakın dedim kurtulamaz dediğiniz bebek bu dedim dr vicdana geldi sanırım şikayetini geri aldı ve mahkeme bitti devlette kimin ne kadar haklı olduğu hiç önemli değil eğer bir problem çıkarsa devlet drun yanında oluyor sayelerinde adalete olan inancımı yitirdim şu an hamileyim eşim maddi olarak çok etkilediği için ısrarla devlet hastanesinde doğum yapmamı istiyor sırf onu dara düşürmemek için gidiyorum yoksa ALLAH biliyor gitmezdim

2erkek1kiz ama özel paralı odada var galıba ben bur daha gıttıgımde soracagım onu sız benden önce gıdersenız sıDe sorun

Vesraaa tabiki de var. İnsan muamelesi görüyorsun hem temiz.

16Busra41 bence tek sorun bu aslinda kalabilir tabi her hastanryi bilmiyorum ama benim dogum yaptigim yerde cok rahat kalirdi yoksa devlet guzel

KuzeyinAnnesi10 her devlet hastanesi iyi değil asko çoğu cemkiriyolar sürekli çoğunda insan gibi muamele yok istisnalar tabiki var ama genellikle insanlıkla alakaları yok

Mehlika26 Gittiğiniz güvenilir bir kadın doğum doktoru var mı acaba cam sakura da, ben başından beri özele gidiyorum ama fiyatlar çok arttı devlet hastanesi arayışı içindeyim.

Meleksima özel odalar uzaktan gelen hastalar için bebeği kuveze alınan annelere veriliyor canım. Direk hasta temin edemiyormus. Ama normal doğumda odaları tek kişilik iş bana ebe bi abla öyle dedi ama yer kalmazsa sezeryan kısmında 2 kişilik odalara veriyoruz dedi. Gittiğimde 2 3 defa doktora denk geldim asistana da denk geliyorum ama sıkıntı yaşamadım baya bilgi veriyor gösteriyor reza beye gittim en son baya bebeğin herseyini gösterdi asistanı vardı doktor ameliyat daydı. Demet hanım da çok iyi Alper bey bide tavsiye ederim. Ben genel olarak hiç bi azarlama yada kötü bi etki görmedim. Benim evime uzak yakınımdaki hastanelere de gittim kötü bisey yaşamadım ama cam sakura daha çok içime sindi tabi anı bi sey olursa evime en yakın devleti de tercih ederim. 35 haftalığız şuan rabbim nasıl nasip edecek bilemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için öncelik hep iyi insanlar çıkarsın karşımıza. Cam ve sakura da arkadaşlarım var çalışan belki olumsuz bi durum duysaydım söylerdim hastaneyle alakalı sadece hastane birimlerine bildirimde bulundum 1 kere alaturka tuvalet 1 tane var her lavabo da ve çok temiz değildi peçete yoktu ama aşırı bi durum değil ama uyarı da bulunup bildirdim hemen gelip temizlediler bi daha dikkat ederiz dediler hiç üsluplari da kötü değildi başka bi hastanede söylesem belki geçiştire bilirlerdi. Biz gördüğümüz yanlışları bildirip arkasında durmazsak olmaz söylenip geçmememiz lazım. Acilinden de muayne oldum çok ilgililer di hersey baktılar her tedbiri aldılar hiç suratsız yaklaşmadılar ki gece gitmiştim sabaha kadar ilgilendiler benimle.