Nnoktaa Tugce___ gebelik öncesi pilatesler yürüyüşler yapan ben gebelikle birlikte patates çuvalı gibi oturur oldum 😂 iş hayatıyla birlikte sporu gebelikte yürütemem dedim başlamadım. Güya hamile pilatesine başlayacaktım 😬 izne ayrıldığımdan beri tek aktivitem evdeki merdiveni çıkıp inmek. Siz benim gibi olmayın ihmal etmeyin 😂
Azeri2023 35+4 haftalık hamileyim evde kendimiz yapa bileceğimiz, youtube-dan açıp izleye bileceğimiz en yararlı, doğumu kolaylaştıran hangi egzersizleri tavsiye ede bilirsiniz ?
Memolininannesi Azeri2023 simge duman diye bir varmış banada söylediler ordan bakıp yapıyorum videolarında haraketleri yaptıkça çocuğun döndüğünü hissediyorum 38+5 olduk artık
Ckcsimay Azeri2023 Elçin Demirel YouTube kanalını takip edin çok yararlı ağrılarınızın hafiflediğini vücudunuzun esnediğini göreceksiniz ayrıca düzenli yürüyüş derim, bende 35+4 üm😃
merbay5 Azeri2023 elçin demirel hamileliğimden itibaren videolarını izleyip yapıyorum süper oluyor gerçekten
NovaVina_ Memolininannesi bende takip ediyorum bu ismi. Su an kendisi de gebe hatta :) cok faydali icerikleri bende hamilelik donemimde onun videolari ve egitim paketleri ile ilerlemeyi dusunuyorum.
Aryayra Online hoca ile hafta iki gün pilates bir gün yoga yapıyorum. Hamilelikte verdiğim en güzel karar
Memolininannesi NovaVina_ bende dünden beri yapıyorum açıkcası hiç haraket yapmıyordum doğmak bilmeyince başladım bende bi kaç kez yapınca iyi hissetim inşallah kolay ve hızlı bi doğum yaparım 🙏🏻
NovaVina_ Memolininannesi sonrasinda deneyimlerinizi bizimle paylasirsaniz dogum hikayenizi cok seviniriz🌸🙏🏼
Boncukk123 Tugce___ yapmayı düşündüm canım niyetlendim de sonra kahverengi lekelenme odu ilac kullanıyorum ve doktor dinlen uzan dedi hic baslayamadım 16+4 üm hareketsizim aslında istiyorum ama tedirginim doktora sormam lazım
1prensesannesi__ Tugce___ 4. Haftamdayim yeniyim yürüyüş ile basladim ilerleyen zamanlarda alistira alistira plates yapmayi düşünüyorum
sbzenler9 Edayldz doktora sormak gerekiyormu yoksa bir yere kayit olup gitsek bisey olur mu acaba ben 16 haftalik hamileyim simdiden baslasam bi sıkıntı olur mu
Greenleaf 5 yıldır fitness yapıyorum, şuanda da daha hafif olmakla beraber haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum
Pembeebulutt Ben 2 yıldır düzenli yürüyüş ve pilates yapıyorum gebelik süreci başlangıçta 3 ay ara verdim Şuan 40+2 günlüğüz hala devam bugğn son dersimdi artık 😁
Deletedmon_98 Tugce___ ben zaten sporcuyum muaythai ve pilates yapıyordum , şimdi daha yeni hamişim önce doktorumla ilk muayene sırasında bunuda görüşücem bir sıkıntım yoksabebek ve bende (inşallah) hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum youtubeden 💃
Arifekldrm2 35+5 de yapmaya başladım bebeğim dönmemişti simge dumani takip ediyorum onun bir pozisyonu var onu yapıyorum. Bide mersinebehemsiresiydi sanırım onu takip ediyorum onda da güzel hareketler var yarın dönüp donmedigini anlayacagim bakalım 🙈 dönmezse sezeryan olacağım 37 haftalık oluyoruz haftaya
Denizzli20 Merhaba ben 16. Haftamdan beri YouTubedan elçin demirelin videolarını yapıyorum. O zamana kadar ayaklarım çok ağrırdı çok şükür egzersize başlayınca geçti. Hamileyiz yürüyoruz serisi harikaaa farklı uzunluklarda birçok video var kendi enerjime göre ayarlıyorum. Tempo serisi en yoğun olanı şu ara ona sardım mesela. Kendimi daha dinç hissediyorum. Şu an 28. Haftadayım bu hafta sırt egzersizlerine başladım. Bazen de pilates videosunu yapıyorum. Şöyle söyleyeyim hamileyiz yürüyoruz videosunu kesin yapıyorum ısınıyorum ardına bazen sırt bazen pilates ekliyorum. Hem daha zevkli hem de bayaaa faydasını görüyorum. Simge dumanı 1 ders denemiştim sıkıcı gelmişti sonra bu kadını denedim ve ondan devam ettim bana daha zevkli geldi seçim sizin